lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kaurapuuroa

Porvoossa

Isäni tekee maailman parasta kaurapuuroa. Niksinä tuntuu olevan tarpeeksi pitkä hauduttaminen. Kyllä maistui taas tänäkin aamuna ruhtinaallisen hyvältä. Tällä jaksaa nyt pitkään, ehkä pieni kierros vanhassa kaupungissa ennen kotimatkaa.



Sääli, että Porvoossa ollut WSOY:n kirjamyymälä on lopettanut toimintansa kirjapainon vanhoista tiloista Mannerheiminkadun varrelta. Tuossa talossa oli aikoinaan myös isäni työpaikka. Talon seinässä kun luki Söderström, oli isäni työhuone R-kirjaimen kohdalla.  

5 kommenttia:

  1. Kaurapuurolla jaksaa! Porvoo on kiva kaupunki, sielläkin pitäisi käväistä useammin.

    VastaaPoista
  2. Haudutettu kaurapuuro on NIIN hyvää. Voi kun meiltäkin löytyisi tuollainen kaurapuurokokki!
    Hauska muisto tuo R-kirjain :-)

    VastaaPoista
  3. Cheri: Kyllä jaksoi! Mutta nyt on taas kiljuva nälkä :)

    Saila: On se! Pitääkin huomenna kotosalla tehdä kaurapuuroa myös.

    VastaaPoista
  4. Meidän yläkerran kahvila tekee kans tosi hyvää puuroa. Veikkaan: maitopohja ja hauduttaminen. Mä sen sijaan kotona kaadan kuumaa vettä hiutaleiden päälle ja se on siinä (eikä oo yhtä hyvää kuin tuo toinen). Slow food ei oo mun vaihtoehto.

    VastaaPoista
  5. Mun lempipuuro on varsinainen slow food puuro - riisipuuro ja maitoon!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.