Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Helsingin rautatieasemalla

Hurja meno

Kävelin tänään Helsingin rautatieaseman edestä vähän ennen puoli seitsemää illalla. Siellä oli hurja meno. Useammassakin porukassa rähinöitiin, huudettiin ja meuhkattiin. Jos meno on alkuillasta tuollainen, niin millainen se on yöllä? Onneksi minun ei tarvitse ottaa siitä selvää!

Lontoossa en kokenut oloani turvattomaksi kertaakaan, mutta tänään tunsin. Helsingissä. Keskellä kaupunkia ja vielä alkuillasta.

4 kommenttia:

 1. Tuo on jännä juttu. Ehkä Lontoossakin on kulmia, jossa tuntisi itsensä turvattomaksi. Olen ollut jo kauan pois Helsingistä, mutta siellä käydessäni olen huomannut olevani tavallista enemmän varuillani. Se tosin taitaa johtua siitä, että olen maalaistunut.

  VastaaPoista
 2. Minä olen todennäköisesti ikuinen maalainen! Lontoon vaarallisimmat kulmat jäivät näkemättä ja hyvä niin. Toivottavasti meno Helsingissäkin rauhoittuisi!

  VastaaPoista
 3. Hyh, kyllä Helsingin rautatieasema on ikävä paikka minustakin, maalaisesta. Vaarallisia kulmia on toki kaikissa isoissa kaupungeissa, ehkä niihin ei turisti juuri eksy. Yhdellä Lontoon reissulla eksyin laitakaupungille, ja peruutin nopeasti takaisin metroon :)

  VastaaPoista
 4. Peruuttaminen oli varmasti hyvä ratkaisu!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.