Sivut

perjantai 26. syyskuuta 2014

Real Madrid

Jalkapallostadion

Työmatka on vienyt minut syyskuussa 2005 Madridiin, Espanjaan ja siellä turistikierrokselle Real Madridin jalkapallostadionille. Mikäli oikein muistan, väkeä stadionille mahtuu n 80.000 henkilöä eikä alueella ole mitään stadionia varten rakennettua parkkipaikkaa. (Miksi täällä parkkipaikat ovat niin tärkeitä? Siksikö kun meillä on aina ollut paljon tilaa väkilukuun nähden?) Pääsimme istumaan kotijoukkueen vaihtopenkeillä ja käymään vierasjoukkueen pukuhuoneessa, kiersimme myös palkintomuseon (jalkapallo+koripallo), illallista nautimme stadionilla olevassa ravintolassa. Stadionin ravintolasta oli upea näkymä valaistulle kentälle, harmi, etten nyt saa tätä tänne millään oikein päin! 
Olipa kyllä hauskaa, että löysin nämä kuvat! 

6 kommenttia:

 1. Varmaan aikamoinen elämys, etenkin sinulle, kun seuraat urheilua! Voi vain kuvitella sen pauhun ja kuohun, mitä tuolla otteluiden aikana tapahtuu.

  VastaaPoista
 2. Oli elämys - vaikuttava paikka! Ajattele, sinne mahtuu n 80.000 henkilön verran katsojia. Yhtä paljon kuin on keskikokoisissa suomalaisissa kaupungeissa. Paras tuoli muuten missä olen ikinä istunut.

  VastaaPoista
 3. Onpas hulppeet tilat ja nuo palkintopystit komeita. En ole mikään jalkapallofani mutta kiva oli nähdä tämä stadion kun kuitenkin joskus pelejä seuraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita palkintopystejä oli ihan hurja määrä, tuossa oli varmasti vain yksi sadasosa. Ihan käsittämättömän iso museo!

   Poista
 4. Onpas jännä, että juuri kirjoitit Espanjan jalkapallosta. Minäkin olen vähän futisfani. Varasimme juuri viikko sitten elämämme ekat futisliput ulkomaalaiselle kentälle. Menemme Ukin kanssa lokakuussa pariksi päiväksi Barcelonaan ja siellä sattuu olemaan Barca - Ajax matsi. Nyt on liput taskussa! Stadion on kuulema vielä hieman isompi kuin Madridin kenttä. Perästä kuuluu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barcelona on mielestäni kiva kaupunki! Varmasti upea reissu ja jalkapallo-ottelun näkeminen varmasti jo elämys sekin tunnelmansa vuoksi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.