keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kun kurkku on karhea

eikä ääni luista

Eilinen päivä meni harakoille. Kurkku oli karhea ja kipeä, minä olin pötkölläni koko päivän. Luin, join Finrexiniä ja söin valkosipulinkynsiä. Jaloissa kahdet villasukat ja peittoja päällä useita. 



Tänään olo on parempi, vaikka puhuminen ei vielä hyvältä tunnukaan. Mutta oli eilisessä jotain hyvääkin. Downton Abbeyn viidennen tuotantokauden jaksot alkoivat. Kyllä tätä on odotettukin. Ihan paras sarja. Ehkä paras ikinä. 

Lukuvuorossa: 
James Peter Kuolema peittää jäljet, Minerva Crime 2014, saatu ystävältä. 
Hussey Charmian Salaisuuksien laakso, Gummerus 2005, ostos divarista. 

10 kommenttia:

  1. Voi hitsi! Valkosipuli on kyllä hyvä, sehän on antibiottistakin. Sipuli muutenkin kaikissa muodoissa, raakana ja kypsennettynä, oikea flunssantappopommi, vaikka ei ihan valkosipulin tehoihin ylläkään. Jos tuntuu kylmältä, inkivääri auttaa! Sitä on aika monessa teessä, kannattaa tutkia jos varatoistasi löytyy. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä onkin tänään laitettu valkosipuleita marinoitumaan. Toivottavasti niistä tuli jotain.

      Poista
  2. Oikein hyväksi havaittu tee raspikurkkuun ( Riki Sorsa, Rod Stewart, Bonnie Tyler?)
    on Twiningsin Lemon &Ginger Tee. Kyllä tuntuu kurkussa tuo inkivääri, suosittelen. Lisäksi inkivääri auttaa vatsakipuun, pahoinvointiin yms.
    Voi, tää flunssa on sitkeetä sorttia...pitäis vaan malttaa heti ensioireiden tullessa huilata ja huilata...eikä lääkkeen voimalla sinnitellä töissä esimerkiksi :/
    Pikaista paranemista, helli itseäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitruuna ja inkivääri! Vaikuttaa herkulliselta. Toivotaan, että siellä jo helpottaa. Lähetys saapui tänään postinmukana ♥ Siitä lisää huomenna Naukulassa.

      Poista
  3. Valkosipulista on moneksi! Jos olen flunssassa, laitan tyynyn lähettyville halkaistun valkosipulin kynnen -se kivasti avaa tukkoista nenää :) Villasukat jalkaan ja kuumaa mehua hunajalla höystettynä. Vamasti kaikista tärkeintä on huilaaminen. Ja tohtori kissa vieressä ♥.
    Pikaista toipumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Villasukkia onkin nyt pidetty yötä päivää ja välillä kaksia päällekäin.

      Poista
  4. Paranemista sinulle! Onneksi sinulla on tänään jo hiukan parempi olo. Nuo valkosipulinkynnet taitavat olla paistettuja, näyttävät herkullisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo kynnet ovat marinoituja (valmiina ostettuja), yritit tekevät paistetulta näyttävän pinnan.

      Poista
  5. Joku on joskus laittanut paljaita valkosipulinkynsiä korvakäytävään korvasäryssä... haju kesti pitkään ja mukavasti poltti käytävät, mutta särky lähti pois. Suosittelen kynsien laittoa harson sisään ja sitten korvaan :)

    VastaaPoista
  6. Uusimman postauksen mukaan näytätkin jo parantuneen. Luin matkalla tekstiäsi ja Downton Abbey - voiei unohdin panna nauhoitukseen! Mutta tänään palatessa onnekseni huomasinettä löytyy YleAreenasta. Jotenminulla on vielä katsimisen ilokin edessä. Sittenkin!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.