Sivut

torstai 9. lokakuuta 2014

Muutos

etupihalla

Sain toukokuussa kaksi ruusua, yhden Paulalta ja yhden Tellikseltä. Vaikka tiesin lähes heti mihin ne sijoittaisin, on niiden istuttaminen odottanut inspiraatiota. Eilen sitten tapahtui. Inspiraatiota minulle ei edelleenkään tullut, mutta ystäväni Saila tuli. Siinä ei sitten mennyt teekupillistakaan kun huomasin olevani etupihalla kärräämässä aronioita pois kun Saila heilui rivakasti lapion varressa. 


Yksi aronia jäi taustalle. Ruusujen juuret peitettiin poistettujen aronioiden oksilla ja lehdillä. Laitan tähän kohtaan lisäksi ystävältäni Tellikseltä saatuja siemeniä. Miten sitten Sulo-kissa tähän tapahtumaan liittyy, sen voi lukea Naukulasta

13 kommenttia:

 1. Kävipä näppärästi, mitä teetä mahdoitte juoda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi kyllä niin näppärästi, etten meinannut vauhdissa puhua! Vihreän teen voimaa!

   Poista
 2. Toivottavasti ruusut säilyvät talven yli. Hyvä että sinulla oli asiantuntevaa ja puuhakasta apua, ja vielä Sulokin tarkastajana paikan päällä. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Täytyy peittää niitä vielä myöhemmin havuilla. Uskoisin kuitenkin, että pärjäävät paremmin maassa kuin ruukussa tai sisällä.

   Poista
 3. Minäkin odotan inspiratiota, että saisin istutettua jo elokuussa ostamani kolme villiviintä kaupunkipihalle. Toivon että se tulee ennen lumia!

  VastaaPoista
 4. Oli pakko paiskia hommia rivakasti, kun työnjohtaja seurasi toimintaa niin tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sinähän olet tottunut kissamaiseen työnjohtoon :)

   Poista
 5. Sulo virallisena valvojana! (hyppäs väärään kohtaan)

  VastaaPoista
 6. Saila on aarre ! Ihana tähtilyhty taustalla. Etsin Onnin muistoksi oikein isoa näyttävää lyhtyä, jossa olisi tähti..olihan Onni Tähtitassun kissoja ja nyt yhtenä tähtenä taivaalla. Onko lyhty hiljattain ostettu ?
  Voi Sulo..tosin ajattelen, että ehkei hän olisi tullut pihalle, jos ette olisi olleet siellä. Sulo halusi mamman luokse tietenkin.
  Voin tuntea sydämen sykkeesi , kun näit pojan ulkona....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tähtilyhty on ostettu Citymarketista ja siitä on kyllä jo vuosia aikaa. Pikkasen sydän kyllä pompahti kun Sulo ilmestyi kuin tyhjästä viereeni!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.