keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kausi avattu

Riisipuuroa

Minä olen avannut riisipuurokauteni. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, kausi kestää pitkään. 

Teen puuron hellalla hauduttaen ja punaiseen maitoon. Nyt maustoin puuroni sokerilla ja kanelilla maustettujen kuivattujen omenalohkojen kanssa. 


Herkullista, ei voi muuta sanoa.

Lukuvuorossa: Waters Sarah Yövartio, Tammen keltainen pokkari, hankinta Helsingin Kirjamessuilta. 

12 kommenttia:

  1. Minä tein viikko sitten uuniriisipuuroa. Kyllä se vain on hyvää! Ps. Ostin mustaherukkajauhetta.

    VastaaPoista
  2. Oijoi, viimeistään viikonloppuna täytyy tehdä riisipuuroa! Uuniriisipuuro valmistuu melkein vahingossa (paitsi se aina sotkee uunin..).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole koskaan tehnyt uuniriisipuuroa! Pitäisi varmasti tehdä.

      Poista
  3. Voi vitsit kun näyttää hyvältä noiden omenapalojen kanssa! Apua, herkkujen herkku ihan varmasti.
    Hei, Sarah Waters on sama joka kirjoitti Vieras kartanossa, eikö olekin, tykkäsin siitä ihan hirmuisesti. Kerrohan oliko tämä yhtä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama on! Alussa oli vähän vaikeaa, mutta viime yönä kirja imaisi mukaansa!

      Poista
  4. Kyllä näyttääkin herkulliselta, omena sopii varmaan hyvin kanelin ja sokerin kera :). Joskus tuli sunnuntai-iltaisin tehtyä uuniriisipuuroa, sitä kun ei tarvitse vahtia eikä sekoitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin siis ollaan uuniriisipuuron kannattajia. Minun on kyllä varmasti pakko kokeilla myös tätä valmistustapaa.

      Poista
  5. Näyttää kyllä aika herkulliselta. Taitaisi olla aika meilläkin avata tuo riisipuurokausi.

    VastaaPoista
  6. Noi omppupalat on niiiiin hyviä! Punnitse ja säästästä olet kaiketi ostanut? Sieltä saa myös ihania mansikkapaloja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sieltä! Eikä taida jäädä viimeiseksi kerraksi kun ostan. Näin mansikat, mutta nyt päädyin näihin.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.