Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Puolukka ja banaani

Hyvä pari

Klassisia yhdistelmiä lienevät tomaatti ja basilika, uudet perunat ja graavikala, kaalikääryleet ja puolukkahillo, mitä näitä nyt onkaan. Minä lisäisin sarjaan suoraan pakastimesta otetut puolukat (sokeroimattomat) sekä banaanin. Oiva makupari minun makunystyröilleni. Makeaa ja kirpeää samalla kertaa. Tätä makuyhdistelmää olen käyttänyt piimään tekemissäni smoothieissa, toimii myös luonnonjogurtissa erinomaisesti.


Tämä on kahvi-/teekuppihaasteeni osa 3/5. Haaste tuli minulle Virtuaali Moleskine -blogista, Pirjolta. 

16 kommenttia:

  1. Sopinee minullekin - pienellä sokerilisällä.

    VastaaPoista
  2. Enpä ole tullut kokeilleeksi tuota makuyhdistelmää, kuulostaa hyvältä. Uusi kattikuppi - tai siis eri kuin viimeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä näitä kattikuppeja on tänne tullut.

      Poista
  3. Huoh. Mun piti lopettaa banaani - ne massuongelmat... Sääli, oli niin hyvä aamiainen ja eväspaketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi helkkari! Ehkä ne massuongelmat helpottavat.

      Poista
  4. Kokeiltava on, näyttää niin makoisalta.

    VastaaPoista
  5. Ihanat astiat! Minulle luonnonjogurtti on jo niin kirpeää, että sen kanssa ei voi ajatellakaan puolukoita, ihan puistattaa. Banaania kyllä, nam!

    VastaaPoista
  6. Näyttää tosi hyvältä, kokeilen. Taidan kuitenkin hieman tuota makua pehmittää, laitan raejuustoa kupin pohjalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raejuusto ja puolukkakin sopivat hyvin yhteen!

      Poista
  7. On muuten hyvä pari - ja juurikin ilman sokeria;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin, ja tilkan hunajaa voi lisätä kyllä.

      Poista
  8. Tykkään kans tuosta yhdistelmästä. Nami. Hunajalla makeutettuna. Smoothiessa varsinkin. Loraus mantelimaitoa tai kookoskermaa sekaan........

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.