Sivut

maanantai 26. tammikuuta 2015

Keittiön kaunistus

radio

Radio kuuluu mielestäni keittiön kalustukseen. Ruuanlaiton yhteydessä, siivotessa ja tiskatessa on mukava kuunnella radiota. Kanavaksi on valikoitunut Radio Suomi. Sieltä tulee useimmiten hyvin toimitettua ohjelmaa ja mukavaa musiikkia. Mukavaa olisi myös jos radio olisi kaunis. Täällä niin ei ole.


Parhas äänentoisto ja parhaiten kuuluvat radiokanavat tässä 80-luvun kaunistuksessa. Jos ei ole kauneudella pilattu, niin ainakin sillä on tunnearvoa. Radio tai kasettisoitin, kuten tämän vehkeen alkuaikoina sanottiin, on isäni keilailuvoitto. Johan tämä on kohta museotavaraa.

13 kommenttia:

 1. Sama kanava köökin radiossa parastaikaa päällä täälläkin...radio tosin ei ole noin retro :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radiokanavan lisäksi taisivat kommentointimmekin tapahtua aika samanaikaisesti :)

   Poista
 2. Täällä toinen RadioSuomi-fani. Öisin kuuntelen usein Puheradiota, josta tulee välillä vanhoja nauhoitettuja haastatteluohjelmia jopa 1950-luvulta - hienoa ajankuvaa!

  VastaaPoista
 3. Sama kanava täälläkin soi pienestä Clasulta ostetusta pienestä pinkistä radiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kerran hankin myös Clasulta pienen valkoisen radion tuohon keittiöön, vaan enpä saanut sillä kanavia kunnolla kuulumaan. Olisi ollut vähän nätimpi kyllä se radio.

   Poista
 4. Ihanan nostalginen! Tuo alkaa olla niin vanha, että ei enää raaski heittää pois, pakko säilyttää. Ja täytyyhän niitä vanhoja c-kasettejakin päästä joskus kuuntelemaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kuunnella niin, mutta minulla ei kyllä yhtään c-kasettia ole enää tallella. Sentään jotain mistä olen aikanani luopunut.

   Poista
 5. Minulla on vähän samaa kaliberia, 80-luvulta kotoisin. Jostain kumman syystä olen aina tykännyt juuri tällaisen radion ulkonäöstä. Se näyttää radiolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää. Ei käy kieltäminen. Kerää myös pölyä kiitettävästi ja toimii kuin unelma.

   Poista
 6. Samalla olet varautunut katastrofien ja mullistusten varalta, koska radiossasi arvatenkin on myös paristokäyttömahdollisuus. Sellainenhan pitäisi olla kaikilla, että voi hätätilassa ja pahan sähkökatkon sattuessa kuunnella mitä pitää tehdä. Ja nämä vanhemmat aparaatit ovat tunnetusti muutenkin varmatoimisia, jos nyt eivät ehkä niin kauniita olekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinultapa tulikin hyvä näkökulma asiaan! En ollut tuota ajatellut ja nyt en ainakaan voi radiosta luopua!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.