Sivut

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Patteriremontti

etenee

Patteriremontti etenee hitain askelein. Täällä on ollut koti sekaisin jo reilun viikon verran (pattereiden eteen piti järjestää metri tilaa) ja vasta huomenna tänne tullaan ensimmäistä kertaa. Sen verran kovalla rytinällä sitten tullaankin, että olemme evakossa. Siis töissä koko päivän. Pakko ottaa kissat mukaan, sillä eilen sain jo vähän esimakua etenevän remontin äänistä. Tämän vaiheen jälkeen ei äänekkäitä vaiheita pitäisi olla. Niin toivon ja erityisesti toivon, että saisin jo huonekalut paikoilleen.Luulisi, ettei huonekalujen paikat niin paljoa tunnelmaan vaikuta, mutta kylläpä vaan vaikuttavat. Kirjaston valkoinen sohva tukkii kirjahyllyä ja tuo olohuoneen lipasto on selkeästi ihan väärällä paikalla. Muista järjestelystä puhumattakaan. Että voivatkin tällaiset asiat häiritä. Ihan pikku juttujahan nuo tässä maailmankaikkeudessa.

13 kommenttia:

 1. No voi hitsi, evakkoon! Onneksi sulla on joustavat kissat, jotka ei pienestä paikanvaihdoksesta hätkähdä. Toivottavasti remppa on pian ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rempan pitäisi olla valmis 7.8. mennessä. Vielä on kestettävää...Mutta onneksi pahin vaihe tai ainakin se äänekkäin vaihe on nyt ohi.

   Poista
 2. Kissat töihin! Kiva postaus siis tulossa, älä unohda kameraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera oli mukava, postausta tulossa toisella puolen :)

   Poista
 3. Hyvänen aika, kissat töihin. Hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutakaan en keksinyt. Porvoon mummulassa on sisäkattoremontti.

   Poista
 4. No mutta! Bebet töissä! Toivottavasti saadaan kuvia kans! Tai mitä mä horisen, tietenkin päivitystä on tulossa. Jännittävää! Voi kun olisin voinut tarjota vaikka huoneen avuksi, mutku tää koti nyt on mitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on oikein hyvä koti, mutta kaksi sankaria olisivat voineet tuoda siihen vähän liikaa draamaa.

   Poista
  2. Joo, Analle vakaa päiväunivaje.

   Poista
 5. Rempat on ikäviä, mutta sittenpä on ensi talvena lämmintä, kun on uudet patterit.
  Ja myös "villikot töissä" -postausta odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa pattereita ei vaihdeta, ainoastaan ne säätövehkeet. Aiheellista varmasti sekin toimenpide, kun siihen on kerran ryhdytty.

   Poista
 6. No, onneksi ovat patterit eivätkä putket :) Hauska lukea muten ahkeria töissä ollaan :D Kuinka kollegasi suhtautuvat kissainvaasioon? 🐱🐱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä suhtauduttiin myönteisesti :) En minä olisi niitä muuten sinne vienytkään. Harkitsin jo vähän teidänkin mökkiänne ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.