Sivut

torstai 6. elokuuta 2015

Vastoinkäymisiä

ja väsy

Nyt piti olla patteriremontin viimeiset hetket. Vaan eipä sitten olekaan. Yhdestä asunnosta löydettiin putkivuoto ja se on hoidettava kuntoon heti. Mielummin jo eilen. Lisälasku ja viivästyminen eivät ole mukavia. 


Se hyvä puoli tästä patteriremontista on toistaiseksi ollut, että olen saanut vietyä kolme kassillista tavaraa kierrätyskeskukseen. Vielä pitäisi jatkaa siivoiluja, muttei millään jaksa. Lyhyeksi jääneet yöunet saavat silmät painumaan väkisin kiinni. Niin oli komea ukkonen, että herätti ja valvotti viime yönä tovin. 

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Toivottavasti saat pian pitkät yöunet ja kotirauhan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Monttu senkun kasvaa pihalla, joten vielä ei ole tietoa koska tulee kotirauha.

   Poista
 2. Lämmityskierron vai käyttövesiputkivuoto? Toisaalta viivästys ja lasku jaetaan kaikkien osakkaiden kesken, joten ei se NIIN iso paha ole. Talo kun tulee tiettyyn ikään, niin korjaussarjat alkavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kummasta kyse. Ilmeisesti putki kuitenkin on tihuttanut jo pidemmän aikaa. Hyvä että löytyi ennen kuin pahempaa vauriota tuli.

   Poista
 3. Missähän jemmassa se vuoto on ollut kun ei ole huomattu. Toivottavasti ei tule isoa lisälaskua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Vuoto on ilmeisesti ollut tihuttamista. Samassa linjassa on kuin missä minä asun, yksi asunto välissä, pois päin parkkipaikalta :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.