lauantai 21. marraskuuta 2015

Puurosta

ja kvinoasta

Viime vuonna minulla oli ruokaremontti. Silloin kiloja lähti reilut kuusi ja nyt niitä on tullut takaisin varmasti kahdeksan. Mutta ei minun nyt siitä pitänyt kirjoittaa vaan kvinoasta. 

En saanut millään maistumaan. En, vaikka laitoin sekaan pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, hunajaa ja vaikka mitä. Messuilla käydessäni törmäsin suomalaiseen luomukvinoaan. Osastolla tarjoiltiin maistiaisiakin, ihan pelkkään veteen keitettyä kvinoapuuroa. Herkullista. 



Ei voi muuta kuin todeta, että kvinoalla ja kvinoalla on eroa. 

6 kommenttia:

  1. Kvinoa-pussi...hups....kaapissa ed. suljettuna =D Voihan vihne!

    VastaaPoista
  2. Enpä olisi uskonut että voisi olla noin paljon eroa! Heh, mulla on Leenan tapaan kaikenlaista "terveellistä" ja "säilyvää" kaapin pohjalla sitä päivää varten, kun ryhdyn elämään terveellisesti.

    VastaaPoista
  3. Onko toi muuten ihan kotimaista tuotantoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täällä lisää
      http://www.luomukvinoa.fi/

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.