Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Polkaisin hakemaan Hesarin

Sunnuntaina

Minä polkasin aamusella hakemaan paperihesarin. Unohdin kypärän, mutta muistin laittaa vanhan pipon satulaa pehmustamaan. Tuli tarpeeseen. 


Muuta en juuri olekaan ehtynyt tehdä. Paperilehti on luksusta ja viennyt tuhottoman paljon aikaa sunnuntaista. Äitiä toki olen onnitellut, pyykkikoneen olen saanut päälle ja kärhön kasteltua. 


Onnea kaikille äideille, mummuille ja äidinmielisille! 

Nautitaan kaikki ihanasta sunnuntaista, 
ensi sunnuntaina saattaa olla jo erilainen sää...

8 kommenttia:

 1. Jee, ensi sunnuntaina tulee kauan kaivattu sade! Sitten ei tarvitse kärhöstäkään huolehtia ;-)
  Ihanaa sunnuntaiohjelmaa, totta tuo, että lehden lukuun kuluu aikaa. Mutta toisaalta mihin muuhun sitä aikaa sitten sunnuntaina paremmin kuluttaisi. Pyöräilyyn, tietty! Mutta kannattaa aloittaa lyhyillä reissuilla tai pehva muhjoontuu päiväkausiksi kipeäksi :-D
  Hyvää äitienpäivää Sulon ja Namun mammalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadetta olisi kyllä hyvä saada, esim. klo 22 - 06 välisenä aikana. Se sopisi mitä mainioimmin! Tänään ei pystynyt ajamaan kamalan pitkälle lehteä hakemaan, eilinen tuntui...

   Poista
 2. Hieno kokemus, ikiomalla tuliterällä pyörällä polkaista ostamaan uunituore lehti.
  Hyvää äitienpäivää ja sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös! On varmasti ollut ristiriitainen viikkonloppu siellä. Haikeaa, mutta varmasti sitä myös nauttii toisten ilosta saada uusi perheenjäsen.

   Poista
 3. Et sitte ostanu sellaista leveää nostalgia nahkasatulaa 😼 No, kyllä pehva parkkiintuu ja uusia muskeleita kasvaa. Mistä kaukaa hait hesarin? Myyrmannista asti? Reipasta menoa, onnittelen 😸🚴

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt Myyrmanniin asti, puoleen väliin vain. Eilinen tuntui takamuksessa!

   Poista
 4. Kevään eka pyöräreissu tuntuu aina pyrstössä :) Olen monta kertaa suunnitelut ostaa sellaisen geelisatulan, mutta aina on jäänyt suunnittelun asteelle. Pyöräily on mitä parhainta liikuntaa ja matka taittuu kuin huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tuntuu vielä enemmän jos ei ole vuosikausiin pyöräillyt. Ainakin tänä aamuna olin siinä uskossa pyörän satulaan hypätessäni.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.