tiistai 17. heinäkuuta 2018

Keittokirja

Tessa Kiros: Hillasoilta oliivilehtoihin

Vasta hetki sitten, eli vuonna 2006, ostin itselleni kauniin ja kiinnostavan keittokirjan. Ihailen sitä säännöllisesti edelleen vaikka harvemmin siitä mitään kokkaan. Tsatsikiohjeen siitä tarkastan säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt tein hummusta. Hyvää tuli. Ehkä tässä vielä joku päivä rohkenen tehdä jotain muutakin kirjasta. 






Granaattiomenia on nyt joka kaupassa ja ovat herkullisia. Niitä kun kuorin niin on koko keittiö tahmeassa mehussa, en millään ole oppinut miten niitä siististi kuoritaan vaikka kuinka olen eri mainoksia sosiaalisessa mediassa katsonut. Vaan ehkä minä senkin vielä jonain päivänä opin. Ja ehkä näitä harvinaisia ruokakuviakin voisi joskus vähän harjoitella ja laittaa ruuan muuhun kuin muovikippoon. Ehkä, sanon, mutten lupaile mitään.

2 kommenttia:

  1. :-D
    Sitten, kun opit kranaattitekniikan, voisit kyllä postata siitä! Mä olen alkanut ostaa ne pakastealtaasta, sieltä saa valmista hedelmälihaa siististi pusseissa.
    Kylläpä aika rientää. Minustakin 2006 oli ihan just.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mutta älä pidätä hengitystäsi :D Taitaa kulua aika monta granaattiomenaa ennen kuin on postausta tulossa.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.