Avokadopasta
Minä tein viikonloppuna avokadopastaa. Sitä kaikkien kehumaa ja sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin levinnyttä ruokaa. Ja arvatkaapa mitä? Ei se nyt niiiin hyvää ollut. Siis oli se hyvää, mutta kyllä sitä on parempiakin pastoja syöty. Ja minä siis kyllä pidän kaikista pastaan tulleista aineksista, mutta en kyllä ymmärrä mistä tämä suuri hypetys johtuu.
Tai ehkä olisi pitänyt lisätä vielä chiliä ja suolaa?
Onneksi ystävä pelasti tilanteen ja oli tehnyt loistavia grissinejä sekä ihanaa jälkkäriää (jonka nimi on nyt kateissa, mutta ranskalaista oli)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ennen talven tuloa
Eläinten hautausmaalla Olen tiennyt missä se on, mutta en ole koskaan siellä vieraillut. Tänään hain ystävän matkaan ja kävimme yhdessä, kol...
-
Varpaat jäässä Auringon pilkahdukset tuovat lupauksen keväästä, mutta se on huijausta yhtä kaikki. Nyt on talvi, voiko sanoa, että jopa syd...
-
Kuvamuistoja Äiti sai marraskuussa diagnoosin: altzheimer. Se ei tullut yllätyksenä. Lääkitys tuntuu piristävän mieltä. Joulupöydässä eniten...
-
ja kesäloma Tämän kesän projekteja ovat olleet kissatarha ja parveke. Kissatarha toteutui jo alkukesästä ja eilen kohentui parveke. Aikamo...
Minulla oli samanlaiset tunnelmat tuosta "kohupastasta". Vanhan reseptini mukaan avokadopastaan tulee mm. piparjuurituorejuustoa ja se maku sopii paremmin minulle.
VastaaPoistaGrissinit ovat herkkua ♥
Me ollaan tehty nyt kaksi kertaa ja toinen kerta oli erinomainen. Tuunattiin mm. niin, että paahdettu, silputtua pekonia ripoteltiin päälle. Sit kuivapasta on ihan must, ei tagliatelle varsinkaan tuore koska se imee nesteet. Ja chiliä ja limeä roppakaupalla.
VastaaPoistaHanna
Hyviä vinkkejä tuossa yllä!
VastaaPoistaEhkä se on niin, että kun on hirmuiset odotukset suuresta hypetyksestä johtuen, ei mikään lopputulos onnistu säväyttämään. Mutta pakko sanoa, että esim. eräs viime aikoina syömäni perinteinen peruslasagne peittoaa avokadopastan mennen tullen!
Minä en ole tehnyt, mutta sinä olet jo kolmas, jonka olen lukenut olevan siihen pettynyt, joten enpä taida viitsiä yrittääkään;)
VastaaPoistaMeillä tuplattiin chilin määrä ensimmäisellä tekokerrallla, valkosipulia taisi kanssa olla enemmän ja lopputulos oli loistava. Toisella kerralla, kun tehtiin ruokaa vieraille, eikä uskallettu laittaa tarpeeksi chiliä, niin lopputulos oli laimea. :)
VastaaPoistaSe on se maustaminen :) Mielenkiintoisia tuollaiset ruokahypet, sehän on vain yksi resepti :)
VastaaPoistaAnnaS: Kohtalotovereita siis!
VastaaPoistaAnonyymi Hanna: Kiitos vinkeistä! Täytynee siis kokeilla uudelleen.
Saila: Hyvä, että olet saanut hyvää lasagnea!
Lady of the Mess: Tai sitten sinun täytyy laittaa paljon chiliä, suolaa ja limeä. JA valita pasta oikein!
Ausare: Eli maustamisesta täytyi olla kiinni. Noudatin ohjetta aika orjallisesti.
Cheri: Nimenomaan. Se on vain yksi resepti ja levii kulovalkean tavoin. Hämmästyttävää!
Mä maistelin sen jo reseptinä niin, etten ole tehnyt ;) arvasin ettei ole minun juttuni. Ite olen tällä hetkellä siihen pääärynäiseen pastaan, samoin muu perhe :)
VastaaPoistaAvokado ei onnistu houkuttelemaan meikää isosti. Mutta pastan sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja, then we're talking...
VastaaPoistaSarppu: Pääryynäinen pasta täytyy ehdottomasti kokeilla!
VastaaPoistaZepa: Mä tykkään kovasti avokado-tomaattiyhdistelmästä, joten siitä ei ollut kiinni. Veikkaan kyllä tuota liian vähäistä maustamista.