lauantai 6. helmikuuta 2016

Ymmärrys hoi

ho hoi, ho hoi

Jos edellinen valokuvauskurssi ja valkotasapainon ymmärtäminen veivät minut hyviin ja korkeiseen tunnelmiin, olen nyt rysähtänyt alas. Hyvin alas ja hyvin kovaa. Ihan pohjalle. Tuntuu etten enää ymmärrä yhtään mitään, eivätkä kuvat onnistu senkään vertaa kun ennen kursseja. 


Vaan kaipa tämä oli odotettavissa. Toinen kurssikavereistani ainakin on varoitellut, että näin saattaa käydä ja oikeassa oli. Vaan ehkä tästä vielä ponnistetaan ylöspäin, kunhan vaan se ymmärrys löytyisi. Ho hoi, ho hoi. 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ei, mutta taisikin olla otettu ihan automaatilla :)

   Poista
 2. Juurikin noin käy, aina. Reippaasti vaan etiäpäin (sano mummu lumessa).

  VastaaPoista
 3. No mikä siinä nyt?
  Eikun lisätietoa kaivamaan siitä mikä jäi tukahduttamaan... jes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin olisin kyllä kaivannut hieman teoriaa ja....

   Poista
 4. No osaathan sinä jo ilman kurssiakin, ja opit koko ajan lisää. Erehdykset ja virheet on lisäksi kaikkein parhaita opettajia.

  VastaaPoista
 5. Ihan kuin minun tanssikurssien kanssa. Ensin kokee valtavaa oppimisen ja oivaltamisen hurmaa, minkä jälkeen romahtaa kun huomaa miten vähän osaa. Ja lopulta löytyy tasapaino oppimiseen: osaa nauttia siitä mitä osaa ja iloita jatkuvasta uudan oppimisesta. Ja lopettaa vertailun...Oppiminen aikuisiässä on ihanaa ja aallokossa kulkemista. Ja usein intohimoista...Minuakin muuten kutittaa nuo valokuvauskurssit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvailtu! Toivon, että toteutuu. Valokuvauskursseilla on mukavaa!

   Poista
 6. Aluksi varmaan miettii liikaakin teknisiä asioita kuvatessaan. Ja kun on oppinut uusia asioita, katsoo kuviaankin uusin silmin. uuden oppiminen on kuitenkin aina kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeiassa, kaikessa. Nyt pitäisi vain harjoitella, harjoitella, harjoitella.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.