sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Aurinko!

Kevättä ilmassa

Tänään tunsin ensimmäistä kertaa kevään. Vaikka ymmärrän, että on ihan liian aikaista siihen. Oli pakko päästä ulos edes hetkeksi, linnut lauloivat, räystäät tippuivat ja aurinko sekä lämmitti että häikäisi.


Lupasin itselleni, että ensi sunnuntaina ulkoilen. Ihan viimeistään. Vähiin on viime aikoina jäänyt ja tilanteeseen on pakko saada muutos. Lisäunikaan ei olisi pahaksi, vaikka tekeminen on kivaa ja tarpeellista, tuntuu välillä, että uni jää turhan vähiin. Toisaalta kun on pienoinen kiire koko ajan, lyhyempikin aika riittää palautumiseen. Paras keino palautua on lukea blogeja sohvalla maaten puhelimesta kissanpentujen hyppiessä päälläni. Kommentointi muihin blogeihin on jäänyt vähälle, mutta vielä senkin aika taas tulee.


Niin ja jooga. Sinnekin haluan, vaikka näin myöhään kevään kurssille ei voinutkaan ilmoittautua. Palautteen sain sinne lähetettyä, katsotaan vieläkö mukaan mahtuisin. Laukku kyllä on jo pakattuna.

8 kommenttia:

 1. No voi hitsi, jäikö jooga nyt tilapäisesti. Sen ymmärtää, että sinulla on nyt kädet täynnä muita asioita kuten kissanpentuja :-) Mukavalta kuulostaa tuo palautumismetodi! Ihanan leutoa pitäisi olla nyt pari päivää ainakin, siitä on hyvä aloittaa kevät. Onneksi on jo valoisampaa.

  VastaaPoista
 2. Valo on lisääntynyt jo selvästi ja aurinkoiset päivät lataavat akkuja. Pienikin happihyppely jo auttaa pölyttämään talviaivoja :)

  VastaaPoista
 3. Saman olen havainnut minäkin...kevättä on ilmassa ja linnut laulavat kilpaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja piha on yhtä jäinen kun yleensä maaliskuussa.

   Poista
 4. Talitintit visersi ja räystäistä tippui vesi, aivan kuin maaliskuussa. Toivon sulle iloisia harrastehetkiä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.