sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Omaa aikaa

brunssilla

Pitkästä, pitkästä, ihan liian pitkästä aikaa lähdin ystävän kanssa brunssille lauantaiaamupäivällä. Muutama paikka oli harkinnassa ja lopulta päädyimme Ipin Kulmakuppilaan. Herkullinen brunssi sumuisessa ja sateisessa Helsingissä oli juuri sitä mitä kaipasin ja tarvitsin. Suosittelen lukemaan Ipin Kulmakuppilasta lisää heidän nettisivuiltaan. Kerrassaan hieno paikka.

Pieni piipahdus Punavuoren Mokoon ja sitten kotiin. Tuntui kuin näissä muutamissa tunneissa olisin saanut ladattua akkuja pidemmänkin loman edestä. Hyvä niin, sillä tekemistä riittää ja vauhti on välillä päätä huimaava. Tällaiselle hitaammasta rytmistä pitävälle ainakin. Siksipä olen päättänyt, että ensi viikon sunnuntaina minulla on vapaapäivä. Katsotaan kuinka sen kanssa käy.


Eikä viikonloppu ole vielä ohi. Luvassa aistinautintoja visuaaliselle ihmiselle myös myöhemmin illalla.

10 kommenttia:

 1. Ihania tuollaiset brunssit varmaan ovat. En ole koskaan itse sellaisella käynyt. Toivottavasti saat järjestettyä sitä omaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi jos vain mahdollisuus! Aamiaisen ja lounaan välimuoto, kaikkea ihanaa ja erilaista syötävää.

   Poista
 2. Pidä kiinni vapaapäivistäsi! Ne ovat elintärkeitä.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa siltä, että miniloma tuli tarpeeseen.

  VastaaPoista
 4. Kukapa sitä pitäisi huolta omasta jaksamisesta jos ei ite. Pitääkin osata sanoa ei ja kyllä silleen sopivaan vuorotahtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jostain syystä ei- ei ole kuulunut juurikaan sanavarastooni viime aikoina.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.