keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Talvi yllätti tämän autoilijan

Etäpäivä

Ikäväkseni täytyy todeta, että talvi yllätti tämän autoilijan. Autossa on kesärenkaat ja minä olen varustautunut huomenna etäpäivään. Muistin kannettavan, virtajohdon, hiiren ja kuulokkeet puheluita varten. Tulkoon sitten lunta vaikka kuinka ja paljon.

Viimeiset yrtit kävin korjaamassa talteen, ruohosipulit ja persiljat. Niistä ja muutamasta kananmunasta syntyy nopeasti huominen lounas. Olen varustautunut. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, työt saan aloitettua paljon aikaisemmin kun jos menisin työpaikalle. Toivottavasti osaisin myös lopettaa ajoissa.


Turvallista ensilumenpäivää! Malttia ja hyviä hermoja.10 kommenttia:

 1. Kiitos, bussi tuntuu kulkevan hyvin lumesta välittämättä. Kävelyosuuksille pitkä vartiset on tarpeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, bussi olisi ehkä kulkenut. Junia oli mukavasti harvennettu.

   Poista
 2. Talvirenkaat vaihdettiin viime viikolla, onneksi, sillä yöllä satoi maan valkeaksi. Mukavaa etätyöpäivää, kissojen kanssa tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sujui, normitöihinlähdön aikaan painelivat nukkumaan.

   Poista
 3. Täällä Lounas-Suomessa satoi vielä aamullakin lunta, mutta nyt paistaa aurinko siihen malliin, että taitaa olla illalla taas lumeton maa.
  Nimimerkki: kesärenkaat alla..:)

  VastaaPoista
 4. Minuapa ei päässyt yllättämään, eilen vaihdatin renkaat ja yöllä satoi ensilumi. Kerrankin ajoitus kohdallaan. Etäpäivinä säästää paljon aikaa työnteolle kun työmatkat jäävät pois.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että pystyit pitämään etäpäivän ettei tarvitse lähteä liukastelemaan! Meillä HerraMies laittoi eilen minunkin autoon talvitassut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvitassut on kohta täälläkin, vaikka säätiedotukset näyttävät lämpenevää.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.