Tessa Kiros: Hillasoilta oliivilehtoihin
Vasta hetki sitten, eli vuonna 2006, ostin itselleni kauniin ja kiinnostavan keittokirjan. Ihailen sitä säännöllisesti edelleen vaikka harvemmin siitä mitään kokkaan. Tsatsikiohjeen siitä tarkastan säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt tein hummusta. Hyvää tuli. Ehkä tässä vielä joku päivä rohkenen tehdä jotain muutakin kirjasta.
Granaattiomenia on nyt joka kaupassa ja ovat herkullisia. Niitä kun kuorin niin on koko keittiö tahmeassa mehussa, en millään ole oppinut miten niitä siististi kuoritaan vaikka kuinka olen eri mainoksia sosiaalisessa mediassa katsonut. Vaan ehkä minä senkin vielä jonain päivänä opin. Ja ehkä näitä harvinaisia ruokakuviakin voisi joskus vähän harjoitella ja laittaa ruuan muuhun kuin muovikippoon. Ehkä, sanon, mutten lupaile mitään.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pääsiäinen
Tuli tarpeeseen Tuntui todella, että pääsiäisen vapaat tulivat tarpeeseen. Muutama työjuttu toki tuli viestinä vastaan, mutta niihin ei kaua...

-
Hyvästit Viime yönä sain puhelun sairaalasta kello 01:13. Isäni oli nukkunut pois. - Eeva Kilpi - Ajoin aamuvarhain Porvooseen. Käv...
-
arkeen Silloin kun tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Samana päivänä kun sain Namu-kissan kotiin , sain tietää, että saan lyhyen määräaikaise...
-
Ystäväni tekemä Jos virkkausinto iskee ystävällesi, niin onhan se vain ystävän auttamista ja pyytää tilaustyönä takin? Värit valitsimme yhde...
:-D
VastaaPoistaSitten, kun opit kranaattitekniikan, voisit kyllä postata siitä! Mä olen alkanut ostaa ne pakastealtaasta, sieltä saa valmista hedelmälihaa siististi pusseissa.
Kylläpä aika rientää. Minustakin 2006 oli ihan just.
Joo, mutta älä pidätä hengitystäsi :D Taitaa kulua aika monta granaattiomenaa ennen kuin on postausta tulossa.
Poista