lauantai 7. heinäkuuta 2018

Tärkeitä asioita

Matkoilla

Jo aikaa sitten olen kertonut ihastuksestani Mujin tuotteita kohtaan, eikä rakkaus ole kuollut. Joka kerran kun minulla on mahdollisuus päästä käymään Mujissa, sen myös teen. Edellisellä kerralla olin hankkinut matkatohvelit, säilönyt ne matkalaukkuun ja unohtanut sinne. Oli mukava löytää ne sieltä. Villasukille olisi ollut liian kuuma, kun pyörähdin helteisessä Stuttgartissa viime viikolla ja jostain syystä paljain jaloin kävely hotellihuoneen kokolattiamatoilla ei houkuttele.


Toinen luottotuote on L'Occitanen mantelikäsi-ja kynsivoide. Minä kyllä käytän sitä koko kroppaan, välillä kasvoihinkin. Viimeinen minirasvatuubi antoi viimeiset hoitonsa matkan aikana ja oli ihastuttavaa löytää näitä minirasvoja Stuttgartin lentokentältä. On seuraavat matkat pelastettu. 


Nyt on matkan pölyt suihkutettu pois. Vapaapäivä on kulunut jouhevasti pienen kotiseutumaktailun puitteissa. Hoitui samassa kun kissojen nouto kotiin.

3 kommenttia:

 1. Matkatohvelit, mikä mainio keksintö! Muji on kyllä huippua. Jossain vaiheessa niillä kai oli pop-up-myymälä jossain päin pääkaupunkiseutua?
  Occitanen mantelituotteet on kyl ihan parhaita. Laiskana ihmisenä arvostan etenkin manteliöljy-suihkugeeliä, kun se ei kuivata ihoa niin ei tarvitse vaivautua rasvaamaan, se kun on niin kamalan rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manteliöljysuihkugeeliä en olekaan kokeillut, mutta epäilen ettei riitä tähän ihoon! Täytyy kuitenkin joskus kokeilla.

   Poista
  2. No ei se totta puhuen ihan riitäkään, mutta teeskentelen, että se riittää.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.