torstai 12. syyskuuta 2019

Väistämätön tosiasia - syksy

Syksy tulee

Vaikkei millään vielä haluaisi, niin syksy tulee. Matalalla paistava aurinko ja rankkasade kilvoittelevat päivistä. Pihalla olevat ruukut ja kastelukannut täyttyvät sadevedestä. Paljaat varpaat palelevat, peitto on jo vaihtunut paksumpaan.

Minun tekee mieli pähkinöitä. Sen sijaan napsin D-vitamiinia ja yritän aamuväsymyksestä huolimatta jatkaa kesällä aloittamaani tapaa syödä aamiaista ennen kuin muu päivän tekeminen vie voiton.


Välillä asioita pääsee ihon alle. Harjoittelen edelleen miten saisin ne sieltä pois. Joskus onnistun, joskus en. Pitäisi onnistua aina. Tai vaihtoehtoisesti voisin antaa niiden olla siellä ja olla välittämättä.

Sanoja, joita pitäisi välttää: pitäisi, täytyy, pakko 

3 kommenttia:


  1. Hyviä, hyödyllisiä mietteitä. Toivottavasti niistä tarttuu viisautta ja elämäntyyliä, eiköhän, kun keskityt asiaan. Sekin, että kirjoittaa asiasta, auttaa kai toteuttamaan aikeet.

    VastaaPoista
  2. Estoyrityksistä huolimatta niitä asioita pääsee sinne ihon alle. Olen usein miettinyt, että olisi mukavaa olla sellainen, jolla iho on, kuin hanhen sulat...niitäkin on..kaikki ikävä valuu pois, mutta toisaalta on kyllä ihan kivaa, olla herkkä ja tuntevakin..:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.