tiistai 4. marraskuuta 2014

Aina väärin

Uusi trendi

Iltapäivälehdissä on tuntunut jo pitkään vallitsevan uusi trendi. Kutsun sitä nyt vaikka aina väärin -trendiksi. Otsikoita on ollut vaikka minkälaisia. Oletko aina käyttänyt kirkasvalolamppua väärin kysyi IS maanantaina kolmas päivä marraskuuta. Muita otsikoita ovat muistini mukaan olleet mm oletko aina kuorinut banaanisi väärin? Oletko aina laihduttanut väärin? Lisääkin näitä voisi keksiä. 

Oletko aina siivonnut väärin? Oletko aina keittänyt perunasi väärin? Oletko aina harjannut hiuksesi väärin? Oletko aina kuntoillut väärin? Aina vaan väärin, ihan kaikki. Lisäksi maailman lehdistä on tänne jalkautunut myös kehoitus katsoa kuvat. Näin kuorit banaanin oikein! Katso myös kuvat. 

Yhdestä minua ärsyttäneestä otsikoinnista on nyt onneksi päästy eroon. Tarkoitan ökyotsikointia. Kuka milloinkin osti ökyauton tai rakennutti ökytalon tai piti ökyjuhlia. Jos NHL-jääkiekkoilijan häissä oli vieraina sata henkeä, silloin kyseessä oli toki ökyhäät. 

Oletko aina ripustanut ökytaulusi väärin? Näin teet sen oikein! Katso myös kuva. 
Kaikenlaisten asioiden minäkin annan itseäni ärsyttää ja vielä ihan turhaan.  

30 kommenttia:

 1. Onneksi huushollissasi on ökytaulujen asettelun ymmärtäjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on! Ja tiedoksi, että tänään IS kertoo kuinka käytät rintaliivejä oikein. Että väärin ollaan tehty sekin! Huoh....

   Poista
 2. Jaahas - Sulo-ylitarkastaja vauhdissa - mitäs menit asettelemaan väärin nuo ökytaulusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todelliset ökytaulut! Ja kannattaa tutustua päivän IS:iin. Nyt ollaan ehkä aina käytetty rintsikoita väärin!

   Poista
 3. Sulohan se siinä järjestää taulut ojennukseen vaikka esteiden yli! Joku järjestys se on oltava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys se olla pitää! Myös täällä Naukulassa.

   Poista
 4. Iltapäivälehdet haluavat ärsyttää, se kuuluu tyyliin. Olen katsellut touhua läheltä ja kyllä vetävän lööpin rustaaminen ennen auringonnousua oli välillä totista puuhaa. Varsikin jos ei ole tapahtunut mitään kuohuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin haluavat, se on selvä. On vain ikävä huomata aina tehneensä kaikki väärin :)

   Poista
 5. :-DDD Oletko ripustanut ökytaulusi väärin! Voi mahoton. Tää on mahottoman hauska juttu, hihittelen tälle varmaan puoli päivää! Hyvin osaat kääntää harmittavan asian huumoriksi, silti asiasi tulee läpi.
  Sulon ökytauluseinä.
  Ihan selvästi Sulo moikkaa Helmiä ♥
  Täytynee perehtyä iltapäivälehtien otsikoihin, kun minulta oli tuo väärin-asia jäänyt ihan huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua! Tänään opimme, että olemme aina käyttäneet rintaliivejä väärin ja myös säilyttäneet maitotölkkimme väärin.

   Poista
 6. Tuttu häkki, ja IHAN OIKEIN asennettu!

  VastaaPoista
 7. Tänään oli Yleisradion nettisivuilla, että "Säilytätkö maitoa jääkaapin ovessa? Ei kannata". Tiesin kyllä asian, mutta mietin, että mitenkähän monella tuo on todellinen ongelma? Kun luulisi, että joko maitoa kuluu niin, että se tuskin ehtii pilaantua, kunhan sitä yleensä säilytetään viileässä, tai sitten sitä kuluu niin vähän että se ehtii pilaantua säilytyksestä riippumatta. Ja nykyään on vielä pakkauskoossakin valinnanvaraa, voi hankinnan säätää kulutukseen sopivaksi. Kyllä, kaikki tehdään väärin. Onkohan tällä jotakin tekemistä sen paljon puhutun huonon itsetunnon kanssa?

  Mutta on se kumminkin hyvä, että teidänkin taloudessa on joku, joka näyttää ihan tassulla mallia miten pitää olla :D Ihania tauluja myös. Ökytauluja kyllä, ainakin tunnearvon puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Iltasanomissahan tämä maitotölkkiasia toki oli otsikoitu "Valtaosa suomalaisista säilyttää maitotölkkiä väärin!" VÄÄRIN!

   Poista
  2. En tiedä mistä johtuu ja väärin on varmasti sekin! Tunteeseen en olekaan tainnut vielä ökyyn törmätä. Mutta näitä tauluja voi hyvin kutsua ökytunnetauluiksi. Niin paljon on niissä rakkaita muistoja!

   Poista
 8. Jestas sentään, Sulo se osaa ojentaa jopa ökytaulut

  Tuo maitotölkin säilytys väärin johtunee myös siitä miten tölkin voi avaamisen jälkeen uudelleen sulkea. Tölkki jossa on korkki on hyvä, se mahtuu kaappiin kyljelleen kun taas repäsyreuna ei sitten enää tiiviisti sulkeudu ja se pitää säilyttää pystyssä ja usein ovessa koska kaapin hyllyjen korkeus ei useinkaan ole .siihen riittävä.
  Ovessa oleva tölkin sisältö hölskyy kun ovea avataan ja se myös edistää maidon pilaantumista eli maito on kuin kirnussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo osaa vaikka mitä! Hyvä huomio tuo kirnuaminen.

   Poista
 9. Juu, mittaamattomat ovat median ärsytyskeinot. Onneksi sulla on Sulo tekemässä kaiken oikein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onneksi on vain pieni ärsytys ja itse asiassa sitä on jo vähän uteliaskin tietämään mitä muuta on tehnyt väärin!

   Poista
 10. Kun nyt sanoit tuon "ääneen", niin näinhän se on: nukut, syöt, istut, seisot, kävelet, hengität... Ja kaikki ihan VÄÄRIN!
  Mutta totuus on, että ainakin kissa tekee kaiken OIKEIN ;)

  VastaaPoista
 11. Sulo näyttää taputtavan Helmin kuvaa ja sanovan, että tämä tässä on ihan oikein.

  VastaaPoista
 12. Onneksi otit sentään kissan, joka varmasti järjestää kaiken perästäsi oikein niin, ettei haittaa, vaikka itse tekisit AINA VÄÄRIN. Mainio huomio otsikoinnista, sama mentaliteetti on ärsyttänyt, vaikka en ole sitä osannut sormella osoittaakaan :) Ehkä lähetän iltapäivälehdille palautetta "Otsikoitteko jatkuvasti väärin?"

  VastaaPoista
 13. Saa noista otsikoista ärsyyntyä. Samaa vaivaa minullakin.
  Tuntuu, että kaikesta ihan tavallisesta ja normaalista asiastakin väännetään ihan kummallisia otsikoita ja juttuja. Pöh, niiden kanssa!

  VastaaPoista
 14. Tuo otsikointi on melkoisen ärsyttävää. Siksipä yleensä skippaan iltapäivälehdet, Aamulehden otsikointikin on välillä samaa tasoa.
  Mainio kuva ♥. Sulolla on hieno kuviointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut huomaavinani tuollaista huomiohakuista otsikointia myös muissa sanomalehdissä. Voisi sanoa, että se mikä kuuluu yhden tyyliin ei välttämättä sovi toisille.

   Poista
 15. Ne "tässä syy" -otsikoinnit on kans ihan hanurista :) Onneksi on Sulo, joka laskee addrenaliinitason välittömästi normaaliksi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.