lauantai 9. toukokuuta 2020

Aukkoja sivistyksessä

paikattu

Minulla on selvästi ollut aukkoja sivistyksessä. On toki edelleen, vaikka yksi niistä on nyt tukittu ja toisen tukkimiseksi aloitettu toimenpiteitä.

Ensimmäinen minkä hoidin, oli Talo Jalavan Varjossa. Katsoin neljän jakson minisarjan Yle Areenasta ja järkytyksekseni huomasin, etten sitä ollut lukenut enkä aikaisemmin katsonutkaan. Ei liene ensimmäinen filmatisointi tästä klassikosta. Tykkäsin ja tämä sopii kyllä kuin nappi silmään kaikille DA-faneille ja varmasti muillekin laatusarjojen ystäville.

Toinen aukko on Elena Ferranten Napoli-sarja. Eilen tein nettitilauksen kaikista sarjan osista ja kunhan se tulee, niin päätynee lukulistalle nopeasti. Lukulistalla täällä toki on jo muutakin odottamassa, mutta tällä hetkellä aika on rajallista ja iltasaduksi olenkin päätynyt kuuntelemaan jo luettuja kirjoja. Jo luettuja siksi, että nukahdan niihin aina.


3 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa, että katsoit sen Jalavan! Mullakin on aukko sivistyksessä kirjan kohdalla, se täytyy ehdottomasti hankkia jostain luettavaksi. Mutta leffan jostain 90-luvulta muistan oikein hyvin, se on ihana - sekin. Huippunäyttelijät ja erityisen ihana Helena Bonham Carter.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun vinkkasit! Tämä oli ihana. Kovasti on kehuttu myös Areenalla olevaa Le Bureauta. Vähän eri genreä tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, ystäväni, joilla on myös samanlainen, siis erinomainen, maku, ovat vinkanneet tuota Le Bureauta. En ole vielä ehtinyt sitä aloittaa. Olen koukussa Pieneen taloon preerialla nyt ♥

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.