lauantai 14. marraskuuta 2020

Postin syytä

Eikös vaan?

Niin, se ostolakko. Tavallaan se on pitänyt. Pienen lipsahduksen pistän Postin syyksi. Sehän on tänä päivänä aika yleistä, eikö vaan? Syyskuun lopussa, hyvissä ajoin ennen ostolakkoa, olin sortunut lempikorukauppani Little Bit Designin "sikaa säkissä" -korviskampanjaan. Eli neljät korvikset, niin ettei tiedä mitä paketissa tulee. 

Pakettia ei kuitenkaan ryhtynyt kuulumaan ja olin yhteydessä yrittäjään, joka kertoi, että paketti oli lähtenyt matkaan jo tilausta seuranneena päivänä. Odotin lisää, mutta pakettia ei vaan kuulunut. Laitoin viestiä uudelleen Little Bit Designiin ja sieltä ystävällisesti luvattiin lähettää minulle uusi ylläripaketti. Se tuli perille ja kas, samana päivänä postilaatikossa oli myös se alkuperäinen paketti. Siis syyskuun lopussa ja reilua kuukautta myöhemmin lähetetyt paketit tulivat minulle samanaikaisesti. Sen aikaisemmin lähetetyn päällä oli valkoinen tarra, johon Posti oli tehnyt merkintöjä osoitteen tarkastamisesta. 


Lähetin taas viestin yrittäjälle ja mietin mitä pitäisi tehdä; palauttaa vai maksaa jälkimmäinenkin paketti. Ja kun yrittäjä ehdotti ajattelemiani vaihtoehtoja, ei uteliaisuuteni antanut periksi, vaan maksoin toisenkin ylläripaketin. Enkä katunut. 

Sittemmin ostolakko on pitänyt paremmin. 

8 kommenttia:

 1. No mutta kyllähän kahdeksan paria yllärikorviksia ilahduttaa tuplasti sen verran kuin neljä, eikö se ole ihan perusmatematiikkaa ;-)
  Postiin ei valitettavasti voi enää luottaa. Sain kuulla, että lähes kuukausi sitten lähettämäni postikortti oli nyt viimein löytänyt tiensä Satakuntaan. Onneksi ei ollut synttärionnittelu, vaan ihan vain muuten vaan -kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No totta! Sehän on mitä selkeintä matematiikkaa! Voi meidän Postia.

   Poista
 2. Hih, kaksi yllätyspakettia laatikkoon samana päivänä. Minua jäi mietityttämään että avasitko molemmat samana päivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En avannut! Avasin vain yhden ja kun vasta kun olin maksanut toisenkin, niin avasin sen :D Pystyin siihen! Palautukseen en olisi pystynyt.

   Poista
 3. Aina on hyvä löytää syyllinen! 😂
  Minun eiliselle shoppailulle oli syynä sade. Pakko mennä sateensuojaan tavarataloon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sade! Pakkohan sitä on suojaan päästä ja minkäs sitä sitten voi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.