tiistai 12. tammikuuta 2021

Ruudut, viivat vai ilman mitään

 Muistivihko

Tässä iltapuuron aikaan on aikaa aloittaa pohdinta siitä millaisia ihmisiä me olemme. Haluammeko muistivihkoihimme ruudut, viivat vai tyhjiä valkoisia sivuja? Tuleeko ruutujen olla isoja vai pieniä, viivojen ohuita, paksuja, tiheästi vai vähän väljemmin?Millainen paperin tulee olla? Kiiltävä, matta, huokoinen vai millainen? 

Kertooko sinusta jotain se, että haluat riviesi olevan suorassa? Entä, jos aina vaan aloitat uuden muistivihon ja hylkäät sen kun siitä on käytetty vasta vajaa puolet. Ahdistavatko ruudut sinua? Vai saatko kirjaimesi mahtumaan ruutuihin, vai onko sillä ylipäätään väliä?

Voiko näistä asioista vetää lainkaan johtopäätöksiä? Yhdestä asiasta olen kuitenkin melko varma, paras tiimi tai ystäväporukka syntyy sellaisista ihmisistä missä on ruutujen, viivojen ja valkoisen paperin kannattajia. Millainen sinun täydellinen muistivihkosi on, tiedätkö?

2 kommenttia:

  1. Ihan vaan viivat on, kun käsialani on suurta ja lennokasta niin ei ruutuihin mahdu ja viivat auttavat pitämään rivit suorina....noin osapuilleen suorina..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaan tarvitseeko niiden rivien nyt niin suoraan ollakaan?

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.