lauantai 2. tammikuuta 2021

Kuka määrittelee mikä on taidetta?

Leikkiä väreillä

 Kävin viime vuoden puolella Vedic Art -kurssilla ja se sai minut innostumaan. En osaa piirtää, enkä koe olevani mukavuusalueellani julkaistessani maalauksiani. Teen sen silti ja ihan juuri siksi. 

Pieni punainen. 

Kai tämäkin sitten jokin ikääntymiseen liittyvä juttu on, mutta tunnen, että kaipaan värejä. Sellaisiakin värejä, joita en ole oikein koskaan omakseni tuntenut. Punaista, sinistä, keltaista. Niitä sitten sudin kanvaasille silloin kun siltä tuntuu. 

Tämän uuden innostuksen myötä, olen jäänyt miettimään kuka määrittelee sen mikä on taidetta? 

8 kommenttia:

 1. Voisin ottaa tuon seinälleni.

  En ymmärrä taiteesta mitään, olen tosi epätaiteellinen ja muutenkin epäkultturelli. Minulla ei ole värisilmää eikä siustussilmää, mutta jos joku teos on mielestäni kaunis tai musiikki hyvää, niin se on! Ja tuo on mielestäni kaunis 😀

  Tsempit harrastuksellesi ja rohkeudelle julkaista töitäsi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pääasia kai on se, että tietää mistä tykkää. Minäkään en väitä ymmärtäväni, mutta osasta taidetta ja kulttuuria osaan nauttia. Kiitos tsempeistä, sitä tarvitaan!

   Poista
 2. Pirteän positiivinen, minäkin ottaisin seinälleni😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pirteyttä, iloa ja tunteita yritän hakea. Välillä onnistuu omasta mielestä paremmin, välillä huonommin ja mikä parasta, aina voi maalata päälle!

   Poista
 3. Hieno, mutta hieno oli sekin, jonka instaan laitoit se keltainen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se keltainen yllätti vähän itsenikin. Tykkäsin siitä, vaikka se oli, niin noh, keltainen.

   Poista
 4. Minusta sinun maalauksesti ovat aivan ihania! Silmä lepää ja niissä voi nähdä vaikka mitä, mielikuvituksen tai fiiliksen mukaan. Ja nuo värit ja niiden sekoitus ♥
  Tuota kiinnostavaa kysymystä (tai ehkä muotoiltuna: Mikä on taidetta?) meidät opiskelijat laitettiin pohtimaan kokonaisen esseen verran, kun opiskelin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa aikoinaan. Siinä onkin pohtimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Ainakin tämä on hauskaa, tosi hauskaa. Mielenkiintoinen aihe ja varmasti useiden pohdintojen arvoinen.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.