lauantai 20. helmikuuta 2021

Uunifetapasta

 Jatkoon

Olen jo pidemmän aikaa seurannut uunifetapastafanitusta. Liemessä-blogin Jenni on näemmä keksinyt tämän jo helmikuussa 2019, joten en ole hötkyillyt kokeiluni suhteen. Tänään kokeilin ja jatkoon meni. Vaikka alkuperäisessä reseptissä kerrottiin, että tomaatteja voi laittaa runsaasti, täytyy seuraavalla kerralla laittaa niitä enemmän. Chili toi ihanan poltteen ja nyt on vatsa täynnä. Suosittelen! 




Ja koska tein ison annoksen, joudun huomenna kokeilemaan miten tämä toimii mikrossa lämmitettynä. 

6 kommenttia:

  1. No mutta tuohan kuulostaa ja näyttää tosi herkulta! Sen verran seuraan ruokatrendejä, että tämä on eka kerta, kun reseptistä kuulen.

    VastaaPoista
  2. Lisäsin juuri fetan sekä enemmän kirsikkatomaatteja tiistain verkkokauppatilaukseen 😀

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.

Ennen talven tuloa

Eläinten hautausmaalla Olen tiennyt missä se on, mutta en ole koskaan siellä vieraillut. Tänään hain ystävän matkaan ja kävimme yhdessä, kol...