perjantai 5. heinäkuuta 2013

Tuliaisia

Porvoosta

Vanhempani kyläilivät eilen luonani ja tuliaisiksi sain kiviä. Varjoliljaa joudun vielä odottelemaan. 

Tällä hetkellä perennapenkki näyttää tältä: Kiviä täytyy vielä asetella ja saada lisää. Niiden oikealla puolella kasvaa mänty, enkä sen vuoksi voi tehdä perennapenkkiä koko seinustalle. Kyllä tästä vielä hyvä tulee! Kun muistaa perata rikkaruohotkin, niin paremmalta näyttää. 

7 kommenttia:

 1. Kaikkea kivaa ja käsittämätöntä (miesten mielestä) me naiset tuliaisiksi haluammekin! Sitä ei koskaan tiedä mitä ihanuuksia niistä syntyy :)

  VastaaPoista
 2. Hyvät tuliaiset! Tuosta tulee komea perennapenkki ja kun kasvit kasvavat pääsee kitkemisessäkin vähemmällä.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää ja kun oot päässy kitkemisessä vauhtiin, niin voit tulla jatkamaan meijän pihalle, kih hih, ei meinaan ihan heti lopu rikkikset.

  VastaaPoista
 4. Kumma miten paljon on meitä kiven tykkääjiä. Pehmeitä on ihana pöyritellä nyrkissä, outoa että kivikin tuntuu niin pehmeältä! Ja värit, jotka vedessä juksaa kauniimpana kuin kuivalla maalla.

  VastaaPoista
 5. Hih kivat tuliaiset, pojukin toi reissulta kiviä tuliaisiksi laavasellaisia, itse olen aikamoinen kivihullu, samoin isäni, joka porailee niihin reikiä ja istuttelee mehikasveja, ovat aika persoonallisia.

  VastaaPoista
 6. Kirsikka: Tähän osoitteeseen kivi on hyvä tuliainen :)

  Cheri: Uskon ja toivon, että perennapenkistä tulee hieno! Tämä on mukavaa puuhaa.

  Nettimartta: Ei tunnu loppuvan täältäkään! Ja ongelma on siinä, etten oikein edes tunnista mikä on rikkaruoho ja mikä mahdollisesti paikkaan aikaisemmin istutettu kasvi.

  Inna Vaara: Niin tuntuu olevan! Ne vain nyt ovat niin viehättäviä.

  Elina: Kiitos!

  Sarppu: Onpa hauska idea sahailla kiviin reikiä istutuksia varten!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.