sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Klovharun

Kesäretki

Olen tänään tehnyt jännittävän kesäretken Klovharun saarelle. Nappasin aamulla ystävän mukaan, ajoimme Pellinkiin ja sieltä meille oli venekuljetus Klovharuniin. Kerran kesässä sinne on viikonlopun aikana kuljetuksia niille, joilla omaa venettä ei ole. Matkan varasimme hyvissä ajoin ja onneksi mahduimme mukaan. Matkanjärjestäjänä toimi Pellingin kotiseutuyhdistys. 

Ihana matka. Antaa kuvien puhua puolestaan.Sää suosi ja rantautuminenkin sujui. On erittäin kunnioitettavaa, että Tove Jansson ja Tuulikki Pietilä ovat viettäneet tällä pienen pienellä luodolla kesiä vuodesta 1964 vuoteen 1992. Luoto ei ole helppokulkuinen ja viimeisenä kesänä naiset olivat n. 80 vuotiaita. Hatunnoston paikka.

10 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Paikka näyttää kivalta ♥.

  VastaaPoista
 2. Naiset olivat tosi reippaita! :) Telkasta on joskus tullut ohjelma heidän kesistään luodolla. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt sun pitää lukea Pete Suhosen Hitlerin kylkiluu. Osa tapahtumista päättyy just tuonne.

  VastaaPoista
 4. Tuonne minäkin haluaisin joskus käymään. Varmasti kiva reissu.

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut oikea elämysmatka!

  VastaaPoista
 6. AnnaS: Pieni, kaunis ja karu! Matkoja tuonne järjestettiin tänä kesänä kahtena päivänä eli kannattaa olla tarkkana ensi vuonna jos haluaa mukaan!

  Sirpa ja Kollo: Kyllä! Aikamoisia olivat kun tuolla asuivat.

  Zepa: Täytyy pitää mielessä!

  Myrsky ja Minna: Niin oli! Käsittämätön ympäristö ja mökissäkin vaikutti silta kun sieltä olisi vain lähdetty lyhyesti käymään jossain. Sisäkuvia pääset ihailemaan Kokolailla kirjallisesti blogissa Lilyssä!

  Cheri: Oli! Aikamoinen elämys.

  Pirkko: Kyllä! Aivan mahtava.

  VastaaPoista
 7. Varmasti upea paikka ja teillä oli oikein onnistunut reissu. Sinne tehdäänkin sitten harvoin matkoja...olitte onnekkaita päästessänne mukaan ja Helmistäkään ei tarvinnut olla huolissaan.

  VastaaPoista
 8. Tuolla tahtoisin joskus minäkin käydä!

  VastaaPoista
 9. Leenajapojat: Oli kaikinpuolin hieno retki! Helmistä ei kannattanut huolehtia, nautti terveenä laatuaikaa itsekseen :)

  Minna: Suosittelen! Ihana pieni paikka.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.