keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sisälle

Pakkasta pakoon

Nyt taitaa olla aika nostaa viimeiset parvekkeella olleet kukat sisään. Viime yö on ollut pakkasyö ja eivät kai pelakuutkaan mitä tahansa kestä, vaikka lasitetulla parvekkeella ovatkin. Koska kyseessä ovat tämän vuoden hankinnat, täytyisi näille nyt löytää hyvät paikat sisältä. Noinkohan saisin ne säilymään ensi kesään?

PS: Pakkasta vielä klo 8 aikaankin - 2,2 C.

6 kommenttia:

 1. Oho täällä oli vaan toisssayönä pakkata juuri hiukkasen, tuo meri vielä lämmittää, mutta kyllä se on edessä, arrggh, olen niin kevätkesäihminen.

  VastaaPoista
 2. Aamulla kun lähdin kotoa oli -3. Hrrrr. Toivottavasti kaikki kukabt eivät ole paleltuneet kun palaan. Itsekin yritän taas talvettaa pelakuita sisällä.

  VastaaPoista
 3. Sarppu: Minä olen vuodenaikaihminen :) Voisin kyllä vähän säädellä noita kestoja toisenlaisiksi! Olette te onnellisia kun asutte meren lähellä.

  Cheri: Toivottavasti talvetus onnistuu! Minä en oikein vielä tiedä miten sen tekisin. Täytyy miettiä.

  VastaaPoista
 4. Samaa aion minä yrittää eli s
  Ilyttää talven yli. Viime talvena onnistuin ekaa kertaa siirtämään kukat sisälle ajoissa ja suurin osa säilyi. Toivotaan että taas onnistuu. Vertaillaan tilannetta 8 kk kuluttua.

  VastaaPoista
 5. Mulla sama pulma !
  Löytyy varasto,jossa pidetään lämpötila plussan puolella talvella. Vaan siellä ei ole ikkunaa. Menestyykö kukat ilman valoa ?

  VastaaPoista
 6. Inna Vaara: Toistaiseksi näyttää ihan hyvältä, mutta edessa oleva talvi on pitkä... Vertaillaan vaan. Katsotaan kuinka käy!

  Leenajapojat: Ei aavistustakaan! Minä ajattelin yrittää ihan sisälämpötiloissa talvettaa. Jännää.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.