lauantai 9. marraskuuta 2013

Siivous

Käy kuntoilusta

Hauskan illan ja juhlien jälkeen on hyvä palata arkeen. Eipä siis muuta kuin lakanat vaihtoon ja imuri pörräämään. Mikäli en tänään olisi ryhtynyt tähän puuhaan, olen melko varma, että kasvattamani villakoirat olisivat oppineet joko puhumaan tai saaneet ensimmäiset hampaansa. Imurointi ei ole lempipuuhaani, harjaa ja kihveliä ulkoilutan useammin.


Hyvä puoli tässä on se, että tästäkin voi merkitä itsellensä liikuntasuorituksen. Eikä mikään ihme, sen verran on hiki pinnassa.

6 kommenttia:

 1. Hyvä mamma! Ajattele, minä oikein odotan että pääsen taas imuroimaan! Mutta olen kyllä siivoushommissa laiska, aina olisi jotaisn mukavampaakin tekemistä ;).

  VastaaPoista
 2. Pölykoirille kyytiä :) Oma liikuntasuoritukseni oli juuri auton imurointi ja peseminen sisältä, sitäkin on jouduttu odottamaan tovi kun aina on ollut tähdellisempää tekemistä. Suloinen taalainmaanhevonen on kiva väripilkku.

  VastaaPoista
 3. Inhoan imuroimista....mutta puran imuroimiseen negatiiviset vibat. Olen ollut viimeiset pari kuukautta melko tasaisella tuulella ( kipulääkitys nivelsärkyyn ja hormonien heittelyyn vaikuttaa myös mieltä tasoittvastu) ja se näkyy huushollissa. Mulla on myös tapana imuroida lattialla istuen.
  Minäkin ihastuin tuohon heppaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuva! Ilmeisesti juhlamekko toimi, kun energiaa riitti vielä tänä aamunakin.

  VastaaPoista
 5. Minä siivoan aina ns. apinan raivolla, imurointi kun ei kuulu minunkaan lempipuuhiini. Usein viikolla teen niin, että laitan munakellon soimaan vaikkapa puolen tunnin päähän, ja sen aikaa siivoilen paikkoja. Sitten on taas aika kivemmille puuhille :)

  VastaaPoista
 6. Päivi: Ehkä se into sitten siitä laantuu kun voit taas tehdä mitä haluat?

  Cheri: Väripilkkuja nyt kaivataankin!

  Leenajapojat: Täälläkin on ollut aika tasaista, mutta seuraavan kerran kun ottaa päähän taidankin kaivaa imurin esiin ja katsoa miten se tehoaa! Hyvä vinkki.

  Inna Vaara: Kyllä toimi. Ystävistä saa energiaa!

  Snabelbacka: Hiki tuli minunkin siivotessani! Siivouksen jälkeen on niin hyvä olo, että on vähän ihme kun sitä ei enemmän harrasta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.