torstai 6. huhtikuuta 2017

Tomaatit

Uuteen kotiin

Neljästä tomaatista pidin itse yhden ja lahjoitin kolme ystäväni Paulan hellään huomaan. Viime sunnuntaina kun olin syntymäpäivillä ja tomaatinvientireissulla, tomaatit näyttivät tältä:


Versoivat jo oikein kunnolla. Jännityksellä jään odottamaan lähtevätkö kasvamaan ja onnistunko pitämään hengissä siitä yhdestä kotiinjääneestä istuttamani versot.


Ja jos ei, niin ainahan epäonnistumisen voi laittaa kissanpennun syyksi? Mielestäni Noomi katseleekin versoja vähän sillä silmällä, että niiden varalle olisi suunnitelmia.

10 kommenttia:

 1. Tuollaiset pienet hennot versot menevät alkusalaattina...

  VastaaPoista
 2. Noomi kyllä tosiaan näyttää siltä, että sillä olisi versoille käyttöä :-D Toivottavasti kuitenkin jättäisi versot mamman hoidettavaksi, jotta voidaan seurata jatkossakin tätä tomaattisaagaa. Tämä on jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri jännää onkin. Täällä on pieni viljelmä kehkeytymässä. Hengissä ainakin vielä

   Poista
 3. Toki vihreä kiinnostaa. Ja siis, kaikki muukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noomia kiinnostaa myös tuo multa. Aikalailla, sanoisin.

   Poista
 4. VArmasti lähtevät kasvuun, jos onnistut vaan muuten ne hengissä pitämään. Luulen, että kissatkin jättävät rauhaan, kun tomatissahan on voimakas haju ja maistuu pahalta....ainakin ne mitä lapsena yritin syödä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minunkin mielestäni tomaatin varsissa on paha haju ja maku, ei ehkä noin pienissä vielä kutenkaan. Sinulla on ollut pienenä hassut eväät :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.