sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kadonnut kuivuri

ja puuttuvat ohjeet

Kuivauslevy on kadonnut makuuhuoneesta. Ilmeisesti perjantaina. Eilen oli tarkoitus esitellä sitä vieraalleni ja huone oli tyhjä! Eikä kukaan ole kertonut minulle mitään. Jotenkin olisin toivonut, uskonut ja luottanut siihen, että minulle ilmoitetaan aina kun asunnossa käydään. Näin ei selvästikään ole. Ainoa yhteydenotto on ollut remonttifirman edustajalta, joka lähestyi minua perjantaina tekstiviestitse ja pyysi valitsemaan viikonlopun aikana parketin mikäli ehdin. Myös sähköpostia piti tulla viikonlopun aikana. Viikonloppu ei toki ole vielä loppunut, mutta toivoisin jo viestiä. Ties vaikka siellä olisi ohjeita parketinvalintaan? 


Nyt olen kuvannut olohuonettani, sillä siellä on tarkoitus avata verholaudan takana oleva kotelo ja vaihtaa se uuteen. Oli ottanut kosteutta sekin. 

Toivon kyllä kovasti, että remontti valmistuisi tulevalla viikolla. Uusi sänky (runkopatja) on tulossa perjantaina. Olisi juhlavaa juhlistaa tulevaa viikonloppua nukkumalla sängyssä. Elokuun 26. päivänä siirryin nukkumaan patjalle lattialle ja se kyllä tuntuu jo. Vasen olkapää ei tykkää yhtään. 

6 kommenttia:

 1. Silleen sisälle tulleet varoittamatta. Ovat mahtaneet kodin vahdit (kissat) ihmetellä vierasta. Toivotaan että pääset pian sänkyyn :)

  VastaaPoista
 2. Remonttireiskat eivät taida paljon viestitellä, minulla ainakin on sellaisia kokemuksia. Aikoinaan vesivahingossani remonttimiehet rikkoivat enemmän kuin korjasivat. Surullisinta oli, että olivat irroittaneet jää-pakastinkaapin johdon pistorasiasta, kaikki suli ja vedet valuivat tietysti juuri kuivatulle lattialle. Toivottavasti sinun remonttisi sujuu hyvin ja tulee nopeasti valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika! Ei voi kuin ihmetellä tuota pakastinkaapin irroittamista pistorasista. Huh huh.

   Poista
 3. Toivotaan todella, että lattialla nukkuminen saa kohta päättyä ja loppuremontti menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on yksi yö takana sängyssä. Se on ihan luksusta.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.