tiistai 15. syyskuuta 2015

Sanonko?

Jotain.

Lähetin palautteen verhokiskoista ja verholaudasta valokuvien kera. Sain vastauksen, että tänään piti tuo "puute" tulla korjatuksi. Vaan kuinkas sitten kävikään? Korjausfirma tuli paikalle, sanoivat etteivät ole edes koskeneet verholautaan. Että ihan itsestään siihen sitten oli se sauma tullut. Verhokiskoasiassa eivät kuitenkaan väittäneet vastaan. Vaan kuinka ollakaan, poistuivat paikalta koska heille ei sattunut mukaan tarvittavia työvehkeitä. Ei kittiä eikä hiomavehkeitä. Tuli mieleen oliko palautetta edes luettu. Ainakaan sen mukaisiin korjauksiin ei oltu varauduttu.


Ilmoittivat tulevansa joko huomenna tai ylihuomenna tai joku päivä. Hoitavat kuulemma sitten tuon puutteen kuntoon. Minä mietin missä kohdin virheestä tuli puute? Lisäksi mietin miksi isännöintitoimiston tekninen isännöitsijä ei ole ottanut kantaa yhteenkään sähköpostiin? Miksi ei tullut tänä aamuna paikalle, vaikka ilmeisesti näin oli tarkoitus? Voi olla, että seuraava palaute ei enää ole rakentava. Ja tiedättekö, suututettuna saatan olla aika paha.

25 kommenttia:

 1. Periksi ei kannata antaa....Pysy lujana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En antanut. Vaikka välillä olisi mieli tehnytkin.

   Poista
 2. Niiltä remonttireiskoilta taitaa puuttua rautalankaa. Ehkä sun täytyy vääntää niille siitä jatkossa ohjeet ja palautteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yritin vääntää tiistaina, lähti pomo ovet paukkuen, tekijä oli hieman nöyrempi.

   Poista
 3. Tää remppatarina alkaa niin muistuttaa meidän kauhujen vesivahinkoremppaa vuodelta yks ja kaks. Tai 90 jotain :) Tsemppiä !

  VastaaPoista
 4. Huomenna tai ylihuomenna tai joku päivä??? WTF??!

  VastaaPoista
 5. Pska #$¥$## Muistuipa mieleeni makkaralla oleva tapetti uudessa kodissani. Että kehtasinpa valittaa! Firman vanha äkäpussi äreä ukko latasi sellaista tekstiä puhelimessa etten voi toistaa. Paiskas äijä luurin korvaani. Valitin firman toimitusjohtajalle joka totesi alaisensa nyt vaan olevan hankala!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on nää näitä. Välillä aina pistää mietityttämään miksi suomalaisilla on käsitys että suomalaiset tekisivät laadukasta työtä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kuvittelin, että olisivat osanneet. Väärässä olin.

   Poista
 7. voi hyvät hyssykät, Olen itse huomannut tässä vuosien varrella, että näiltä ns ammattilaisilta puuttuu aina se juuri nyt tarpeellinen työväline. Voisi kuvitella, että autolla saa kuskattua kaikki ammattiin liittyvät kapistukset, mutta ei ei. Sisälukutaito on myös ihan kadonnut ominaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pakettiautolla olven eteen, muttei työkaluja löydy. Aikamoinen ihme.

   Poista
 8. Sitten on vielä se ärsytysmomentti: ämmät valittaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Tällaiset kukkahattupäiset vanhatpiiat :D

   Poista
 9. Voi herranjestas! Miten vaikeaa voi tuollaisen korjaaminen olla! Ja eikö se ole paljon työläämpää käydä samassa taloudessa monta kertaa sen sijaan, että hoitaisi homman kerralla! Ei kai tuollaisen vian korjaamiseen päiväkaupalla voi mennä ja kaikenlaista erikoistyökalua tarvita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sitten vienytkään vaan kyllä otti päähän tuo tiistainen käynti.

   Poista
 10. No just niin, yleensä tällainen "pieni juttu" paisuu kuin pullataikina ja monesti juuri siihen, että ne tällä kertaa tarvittavat työvälineet puuttuvat.
  Pidä puolesi.....taloyhtiö ei aina ole se helpoin vastapuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin puoleni. Ainakin toistaiseksi näyttää, että olisi onnistunut.

   Poista
 11. Ei tuohon voi oikein muuta sanoa kuin että keep fighting!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u. Härkäpäinen kun olen, periksi en anna. En ainakaan silloin kun mielestäni olen oikeassa.

   Poista
 12. Ihmettelen miksi näissä remonttiasioissa aina pitää ärtyä ja huutaa kovalla äänellä, ennen kuin mitään tapahtuu. Käy kimppuun vaan, ärsytetty nainen saa mitä haluaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.