torstai 17. syyskuuta 2015

Kierrätys

kunniaan

Vanhalle sängylle ei löytynyt ottajia. Tilasin Kierrätyskeskuksen hakemaan. Tulivat sovitun aikarajan puitteissa, ottivat sängyn ja pari ylimääräistä tavaraa mukaansa. Aivan loistavaa. Nyt ei eteisessäkään enää loju sängynosia (ja kohta ei ole enää mitään tekosyytä olla siivoamatta).

Erinomainen palvelu Kierrätyskeskukselta noutaa isompia tavaroita/huonekaluja kotoa. Veloituksetta hyvään tarkoitukseen. Voiko paremmin olla?

Uusi sänky tai oikeammin runkopatja tuli viime perjantaina.
Näyttää hyvältä ja sängynrungosta luopuminen toi tarvittavaa tilaa. Vaikka kuinka siitä sängystä pidinkin, tämä oli oikea ratkaisu.

4 kommenttia:

  1. Eläköön Kierrätyskeskus! Ne on loistavia, todella.
    Hö, lähetin sulle just tekstiviestinä pitkät litaniat siitä, mistä saa muotoonommeltuja 140 cm leveitä aluslakanoita. Mulla kun on extrapaksu englantilainen joustinpatja, eikä siihen helposti löydy sopivia kuminauhalakanoita, jotka peittäis sen kokonaan. Hemtexilläkin on kuulemma, mutta katsoin netistä, että aika kalliita ovat. Tein tilauksen H&M:ään, sa nähdä tuleeko sieltä minkä paksuiselle patjalle... Aikoinaan Unikulmasta ostin lakanoita, mutta en tiedä onko niitä kauppoja enää. Ulkomailtahan noita saa, kätevästi kapsäkissä ;-D
    Tai sit on tietty helmalakana+petauspatja-ratkaisu.

    VastaaPoista
  2. Joo Kierrätyskeskus ottaa ja hakee mieluusti ehjää isoa tavaraa! IItekin pari kertaa käyttänyt. On rok!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.