sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulumarkkinat

Hvitträskissä

Joulunaika alkaa Hvitträskin ihanista joulumyyjäisistä. Ainakin minulle. 

Tällä kerralla minä ja myyjäisseuraksi saamani ystävä ihastuimme kuvien pöydän tarjontaan. Kierrätysastioista tehtyjä kynttilänjalkoja, kannuja ja kolmikerroksisia vateja täynnä ollut myyntipöytä suorastaan lumosi. 
Ystävä osti kolmikerroksisen vadin ja minulle päätyi kynttilänjalka. Siihen mahtui myös tuollainen pattereilla toimiva kynttilä, joita sattuneesta syystä täällä polttelen.

Kynttilänjalka maksoi 6 euroa ja on kyllä hintansa väärti. 

Näyttää myyjä löytyvän myös FB:stä, josko jotakuta kiinnostaisi ja taidan tämän osoitteen laittaa tänne itsellenikin muistiin. Tekijänä siis Recycling by Diana.

10 kommenttia:

 1. Tuo on tosi kiva myyjä! Hänen tuotteitaan on myös ollut usein Marketanpuiston markkinoilla Espoossa. Ihania.

  VastaaPoista
 2. Onpa kekseliäitä, käytännöllisiä ja kauniita!

  VastaaPoista
 3. Hei, tänä vuonna huomasin mainoksen Hesarissa, ja sinä tulit mieleeni. Viime vuonnahan luin postauksesi markkinoista ja muistaakseni kommentoin että ensi vuonna olen siellä minäkin. Ei kuitenkaan sopinut aikatauluihini, mutta olin mielessä mukana. Ja olit mielessäni:):) Jännää, ja kiva kun sinä pääsit! Mukavaa ja työlästä (!) joulunalusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, niin on ihmeellinen tämä blogistania! Oli ihanaa taas, toivottavasti ensi vuonna ehdit.

   Poista
 4. Mekin käväistiin sunnuntaina Hvitträskin joulumyyjäisissä. Nuo kynttilänjalat ja varsinkin leivosvadit/kerrosvadit olisivat olleet superhienoja. Mutta mä löysinkin tabby kissa-koristenauhan, joka taitaa teiltäkin löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuulemma! Tulin vähän teidän jälkeen. Se nauha on kyllä ihana! Löytyy täältäkin. Yllätys, yllätys!

   Poista
 5. Onpas nuo kerroskipat ja tassikynttilänjalat mainioita ja kauniita. Näin jo kerran aikaisemmin jossain toisessa blogissa. En ole vielä kertaakaan päässyt noihin myyjäisiin. Nytkin oltiin Koskella, Porissa ja taas Koskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus pääset! Ihania myyjiä, ihania tuotteita ja upea miljöö.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.