sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Teetä ja puolukkapiiras

ja vähän harmia

Hvitträskistä mukaan tarttui myös puolukkapiiras. Samalta rouvalta olen aikaisemmin ostanut sienipiirakoita, nyt niitä ei ollut. Saaripalstan Saila suositteli puolukkapiirakkaa ja kyllä kannatti!


Erittäin herkullista. Pistelinkin sitten puolikkaan piirakan napaani aika rivakkaa tahtia, en kuitenkaan ihan saman päivän aikana. 


Harmi vaan, että ruokajuomaksi valikoitunut tee teki rinkulan valkoiseen pöytään. Sen verran on pöydän pinta jo kulunut, että millään en saanut sitä pois. Löytyisikö vinkkejä? 

Mukavaa itsenäisyyspäiväniltaa kaikille! 

3 kommenttia:

 1. No voi harmi. Mutta onneksi piirakka oli hyvää. Se on NIIN maukasta! Voisin kyllä joskus ottaa ko. rouvan yhteystiedot, niin saisi piirakkaa muulloinkin kuin kerran vuodessa :-D
  Olisiko joku sooda tms. hyvää pöydän valkaisuun.

  VastaaPoista
 2. Herkulta näyttää ostamasi muhkea puolukkapiirakka. Uskaltaisiko sitä teetahraa hieroa soodasta ja vedestä tehdyllä tahnalla, kuten Sailakin ehdotti. Sappisaippua?

  VastaaPoista
 3. Taikasieni. Sekin tosin kuluttaa pintaa, mutta koita varovasti. Olen ihan fani! Taikasienellä on puhdistettu niin monet pinnat joitten en edes tiennyt olevan likaisia! Esim jo vuosia sitten vältin keittiöremontin puhdistamalla kaikki pinnat sienellä. Olis taas aika.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.