torstai 25. elokuuta 2016

Pussitushommia

Pakkaseen

Kävin kaupassa ja muistin vihdoin ostaa pieniä pakastepusseja. Kuorin ja raastoin inkiväärin, pistin pusseihin ja mietin miksi minä tämän näin tein. Teelusikallisia olisi hyvin voinut pakastaa jääpalamuotteihin. Tehty mikä tehty, nyt on raastettu inkivääriä syksyn flunssakauden varalle ja varmasti myös muuhun tarkoitukseen.Siinä se samalla hoitui kun katseli Australian MasterChefiä (lempiohjelmaani) uudesta telkkarista. Jo näin lyhyen tuttavuuden jälkeen, olen kyllä rakastunut Smart-TV:hen. Eikä niitä varmaan edes muunlaisia enää saa. Ei ainakaan helposti.

6 kommenttia:

 1. No mutta hienoa! Voi että, juuri karmean syysflunssan sairastettuani mietin, että kotona pitäisi todellakin olla emergency-inkivääriä. Kuumeisena ei oikein tule lähdettyä laivamatkalle Nauvoon, kun eihän silloin edes jaksaisi kadunkulman kioskille, jos sellainen olisi.
  Voi kun upea tuo matto on taustana ♥
  Ilmeisesti sohvalla ei saa syödä, mutta itämaisella matolla saa raastaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, saa silloin jos on pakko katsoa kokkausohjelmaa... Sitä paitsi, kommentoitiin toisíllemme samanaikaisesti. Nyt saa toivoa. Minä toivon lottovoittoa.

   Poista
  2. Ok, samoin! Pääsisimme sille Marple/DA/mitävielä-matkalle :-)

   Poista
 2. Onnea uudesta töllöstä! Meillä mies katsoo päivittäin sitä Australian Masterceffiä ja minä vilkuilen siinä sivussa ainakin loppuhuipennukset :D

  VastaaPoista
 3. Smartti on ihan ehdoton 👍🏻
  Ja juu, matto on ihana ja ihan oikeassa kodissakin 😄
  Inkivääriä....äyk...onneks ei oo flunssatkaan iskenyt pariin vuoteen! (kopkop)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.