lauantai 7. huhtikuuta 2018

Pitkästä aikaa

Ihan liian pitkästä aikaa

Vietin eilen mukavan illan ystäväni kanssa kotona. Pientä naposteltavaa, kuplajuomaa ja musiikkiohjelmia televisiosta. Viime tapaamisestamme on kulunut ihan liian pitkä aika.

Tänään ajoin äidilleni. Join siellä aamukahvit, vaihdoin neljään huoneeseen verhot, pyyhin pölyjä ja ihastelin eteläseinustalla kukkivia krookuksia. Söimme lounaaksi hernekeittoa. Kävimme muutamalla kirpputorilla, eläintarvikemyymälässä ja kukkakaupassa. Poikkesimme isäni haudalla ja veimme sinne lumen keskelle orvokkeja. Iltapäiväkahvien ja lettujen jälkeen ajelin kotiin hyvillä mielin. Tapasin äitiäni ja veljeäni pitkästä pitkästä aikaa.


Tänään vietän koti-illan, katselen televisiota, luen kirjaa. Kuinka nyt tuntuukin siltä, että teen kaikkia asioita pitkästä aikaa. Ja huomennakin ehdin vaikka mitä, asioita joita olen ollut tekemättä liian pitkään.

6 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun olet tervehtynyt ja energinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Nyt tuntuu paljon paremmalta kuin pääsiäisenä.

   Poista
 2. Äidin kanssa vietetty aika on laatuaikaa....minulle se ei enää ole mahdollista, mutta isääni kävin eilen tapaamassa♥

  VastaaPoista
 3. Sydän! Anteeksi vaitonaisuuteni, mutta ymmärrät. Nautin niin paljon kuvaamaasi päivää seuraavasta päivästä. Illalla tunsin oloni NORMAALIKSI (Vaikka tänä aamuna taas pitikin ottaa diapamia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Eikä mitään anteeksipyyntöjä tarvita. Sitä paitsi mun kanssani saa olla just sellainen miltä kulloinkin tuntuu.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.