sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Voihan itku

Itkujen itku

Minä olen kova tyttö itkemään.

Minua itkettävät onnistumiset, hienot esitykset sellaisissakin lajeissa joista en ymmärrä mitään. Minua itkettävät onnelliset loput, selviytymistarinat. Kun joku saa erinomaista palautetta, minua itkettää. Minä itken silloin kun kaverinikin. Kun turhaudun, minua itkettää. Kyllä minä joskus surustakin itken, silloin kun tunnen tuskaa jonkun toisen puolesta.

Tänään minua itketti Suomen naisten Cheer-joukkueen voittoisa esitys. Kannattaa katsoa jos pystyy. Minulla oli hieman vaikeuksia nähdä tuota upeaa esitystä kyyneleiltäni.Onnea Suomen Cheer-naiset!

8 kommenttia:

 1. Tuon esityksen takia kannatti muutaman kyyneleen vierittääkin♥

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienoa, että naiset pärjäsivät noin mahtavasti :)

  VastaaPoista
 3. Noista cheerleadereistä en kyllä voi ymmärtää miten voi osata ja uskaltaa tuolleen! Huikea esitys. Kyllä sen vuoksi ehdottomasti kannattaa itkeäkin! Ja sen takia myös, että suomalaiset naiset näyttää miten pärjätään.

  Mitä taas kyyneliinliikuttumiseen tulee, niin katsopas tämä: https://www.youtube.com/watch?v=FGNPMNTl6Wk Se on brittien Talent-ohjelmasta ja siinä on tosi söpö pikkutyttö, jonka ei ikipäivänä uskoisi tekevän jotakin tuollaista. Mulle näytettiin pätkä (itse ohjelmaa en ole koskaan katsonut) ja ensin loksahti suu auki aivan kirjaimellisesti ja sitten alkoi itkettää niin ettei eteensä nähnyt. Sen jälkeen olen katsonut sen useamman kerran, ja aina itkettää yhtä paljon ja aina on suu yhtä auki, vaikka tietää mitä tulee. Ja siis on kyse Talent-ohjelmasta, joten mistään karmivasta ei ole kyse, vaan yksinkertaisesti aivan käsittämättömän taitavasta lapsesta, jonka taitoa mitenkään voi päällepäin päätellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskallus on ihan huikeaa. Katsoin sitten tuon brittien Talent-pätkänkin. Hurja mimmi!

   Poista
 4. Saattaa Tarukin volista jonkin verran. Oli kyllä hieno suoritus, voi hyvänen aika. Ja MM! Äm Äm!

  Nuo Talent-hommat on mulle ihan ylivoimaisia, siellä on niin paljon lahjakkuutta että multa loppuu happi. Mutt silti varmaan pitää mennä ihan vähän vilkaseen tuota Hennan linkkiä... oho, oho katopas mokomaa. Muistatteko muuten sen pikkutytön joka lauloi kuin aikuinen gospel-laulaja. Ehkä 8 vuotta sitten. Musta se oli jotain uskomatonta. Katsoin ja katsoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmana itkee! Tarun takia tämän postauksen teinkin kun hänen feedistänsä löysin ensimmäisen linkin aiheeseen ja kun uskalsin katsoa, niin itku tuli. Talent yms muita on ihana katsoa. Niissä kun voi tulla eteen vaikka mitä. Ihmiset on niin lahjakkaita. Ainakin toiset. Niinkuin sä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.