perjantai 22. kesäkuuta 2018

Extrovertti erakko

Juhannuksen kuulumisia

Olen ehdottomasti ekstrovertti. Pidän ihmisistä, vaikka suuria väkijoukkoja en ole koskaan sietänyt. Minulla on paljon hyviä ystäviä, joiden seurasta nautin. Joskus on myös aikoja, jolloin kaipaan yksinoloa enemmän kuin yleensä. Tämä juhannus on sellainen. Tarvitsen aikaa itselleni. Siksi sydän särkyen kerroin, etten lähde viettämään juhannusta hyvien ystävieni seuraan, paikkaan jonka olen aina halunnut nähdä, mutta jossa en vielä koskaan ole käynyt. 


Tiedän, että omasta arjesta irtautuminen yleensä auttaa toipumisessa, mutta joskus se arjesta irtautuminen on saatava tehdä yksin. Uskon, että ystävät ymmärtävät ja luotan siihen, että joskus tulee vielä juhannus jonka minäkin vietän ystävieni ympäröimänä kauniissa maisemissa. 


Hauskaa juhannusta itse kullekin, missä sitä ikinä vietättekin! 

Ja ystävät huom, I'll be back! 

14 kommenttia:

 1. Hyvää ja rentouttavaa juhannusta sinulle ja pesueellesi♥

  VastaaPoista
 2. On taito osata kuunnella itseään sen sijaan, että elää muiden mieliksi. Itseni uuvutin niin moneen kertaan nuorempana, kun toimin niin kuin ajattelin ystävien haluavan.
  Blogissa Saman otavan alla on niin viisasta elämänpohdintaa, että kirjaan usein niitä ajatuksia muistiin. Tässä esimerkiksi maininta siitä, miten sydämen ääni kuiskaa, kun kaikki muu meteli meinaa peittää sen alleen: http://www.samanotavanalla.fi/?p=1408

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä tutustumassa. Jostain syystä pääsiäinen on sellainen, etten haluaisi viettää yksin kun taas muut juhlapäivät voisin hyvinkin.

   Poista
 3. Hyvää juhannusta teille! Luulen, että koti on tällä hetkellä mukavampi paikka kuin tämä länsirannikko. Katselin juuri siskoni lähettämän videon Yyteriin läheltä; myrsky oli melkoinen. Kehottivat pukeutumaan sään mukaisesti, kun myöhemmin illalla menemme käymään siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ajattele, en ole koskaan ollut Yyterissä! Mikä aukko sivistyksessä.

   Poista
 4. Hyvää juhannusta ja parhaat terveiseni myös täältä ihan kotoa, kyllä se oman mielen ääni on se jota on aina joskus hyvä kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee. Hyvä on itseään kuunnella. Hyvää juhannusta teille!

   Poista
 5. Minä olen tavallaan päinvastainen tapaus. Ainakin nuorempana olin arka ja hiljainen ja syrjään vetäytynyt. Yksinolo jouluna ja juhannuksena oli minulle juhlaa ja rentoutusta. Mutta vanhempana olen muuttunut aika seuralliseksi ja puheliaaksikin, riippuen tietysti myös seurasta ja tilanteesta. Mutta ymmärrän vallan hyvin yksin olemisen tarpeen ja välttämättömyyden. Niin ja onhan sinulla kissaseuraa, kymmenkuntako niitä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmenen ♥ Ja pitävät minua tiukasti tassun alla.

   Poista
 6. Omaa itseä pitää kuunnella, eikä elää muiden ehdoilla, silloin kaikilla on mukavampi olla ❤️
  Yyteri on näkemisen arvoinen, mutta paras aika on silloin, kun se ei ole kansoitettu. Alkukesästä tai sitten, kun koulut ovat alkaneet. Ja käy ehdottomasti myös Reposaaressa, jos sinne päin menet. Hmmm...pitäisikö tänä kesänä piipahtaa taas siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun malttaisikin aina kuunnella. Hälyä on välillä ympärillä niin, ettei millään malta tai kuule. Reposaarikin on ollut haaveena, täytyy varmasti toteuttaa.

   Poista
 7. Kymmenen kissaa... no, ethän sä sitten yksinään ole :-D Jestas. Toivottavasti olet saanut levättyäkin edes, ja sielu puhdistunut stressistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekeminen on erilaista ja toden totta kymmenessä kissassa oli seuraa ihan tarpeeksi. Kun kaikille höpötti ja kaikkia leikitti, niin ei kyllä pitkästynyt.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.