Vinkki
Katselen aina välillä kaikenlaisia niksejä ruuanlaittoon ja valokuvaukseen liittyen, mutta tosipaikan tullen en niitä juuri muista. Paitsi sen kuinka vesimeloni tulee paloitella, jotta koko naama ei ole vesimelonissa.
Erinomaisen toimiva niksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ylioppilaskunnan laulajat
Helsingin tuomiokirkossa Tapaaminen Kluuvikadun Fazerilla, herkkuja, hieman kuplivaa. Pienellä porukalla Helsingin tuomiokirkossa Ylioppilas...

-
ja suurta surua Perjantaina 3.6. isäni lähti taksilla sairaalaan. Vapaaehtoisesti, ihan itse. Samana päivänä hänellä todettiin parantuma...
-
arkeen Silloin kun tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Samana päivänä kun sain Namu-kissan kotiin , sain tietää, että saan lyhyen määräaikaise...
-
Hyvästit Viime yönä sain puhelun sairaalasta kello 01:13. Isäni oli nukkunut pois. - Eeva Kilpi - Ajoin aamuvarhain Porvooseen. Käv...
Oho! No juu. Onpa toimivan näköinen niksi!
VastaaPoistaHarmi vaan, etten juuri tykkää vesimelonista :-D Mutta täytyy muistaa, jos sitä joskus joutuu paloittelemaan.
Jos vaikka sitten johonkin muuhun meloniin?
PoistaKiitos vinkistä! Minäkin taidan ottaa käyttöön!
VastaaPoistaSuosittelen.
PoistaAi, no tulipa opittu uutta! Sopinee kaikille meloneille 😊
VastaaPoistaLuulisi sopivan.
PoistaHieno idea!...sellaisesta siivusta onkin vaikea syödä, mutta tuo on juuri suuhun sopiva..:)
VastaaPoistaTämä on todellakin sopiva ja siisti tapa syödä melonia.
PoistaToi on hyvä.
VastaaPoistaOn.
PoistaHyvä vinkki, kiitos!
VastaaPoistaOle hyvä.
PoistaOnpas hyvät palat. Vesimelonin kuori on niin kovaa että tarvitaan iso ja terävä veitsi (kerran leikkasin sormeeni),
VastaaPoistaTotta puhut, veitsen täytyy olla terävä ja iso. Siinä saa kyllä sitten varoa.
Poista