Vinkki
Katselen aina välillä kaikenlaisia niksejä ruuanlaittoon ja valokuvaukseen liittyen, mutta tosipaikan tullen en niitä juuri muista. Paitsi sen kuinka vesimeloni tulee paloitella, jotta koko naama ei ole vesimelonissa.
Erinomaisen toimiva niksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ennen talven tuloa
Eläinten hautausmaalla Olen tiennyt missä se on, mutta en ole koskaan siellä vieraillut. Tänään hain ystävän matkaan ja kävimme yhdessä, kol...
-
Varpaat jäässä Auringon pilkahdukset tuovat lupauksen keväästä, mutta se on huijausta yhtä kaikki. Nyt on talvi, voiko sanoa, että jopa syd...
-
Kuvamuistoja Äiti sai marraskuussa diagnoosin: altzheimer. Se ei tullut yllätyksenä. Lääkitys tuntuu piristävän mieltä. Joulupöydässä eniten...
-
ja kesäloma Tämän kesän projekteja ovat olleet kissatarha ja parveke. Kissatarha toteutui jo alkukesästä ja eilen kohentui parveke. Aikamo...
Oho! No juu. Onpa toimivan näköinen niksi!
VastaaPoistaHarmi vaan, etten juuri tykkää vesimelonista :-D Mutta täytyy muistaa, jos sitä joskus joutuu paloittelemaan.
Jos vaikka sitten johonkin muuhun meloniin?
PoistaKiitos vinkistä! Minäkin taidan ottaa käyttöön!
VastaaPoistaSuosittelen.
PoistaAi, no tulipa opittu uutta! Sopinee kaikille meloneille 😊
VastaaPoistaLuulisi sopivan.
PoistaHieno idea!...sellaisesta siivusta onkin vaikea syödä, mutta tuo on juuri suuhun sopiva..:)
VastaaPoistaTämä on todellakin sopiva ja siisti tapa syödä melonia.
PoistaToi on hyvä.
VastaaPoistaOn.
PoistaHyvä vinkki, kiitos!
VastaaPoistaOle hyvä.
PoistaOnpas hyvät palat. Vesimelonin kuori on niin kovaa että tarvitaan iso ja terävä veitsi (kerran leikkasin sormeeni),
VastaaPoistaTotta puhut, veitsen täytyy olla terävä ja iso. Siinä saa kyllä sitten varoa.
Poista