perjantai 3. elokuuta 2018

Ensimmäinen vierailu

Tallinnan kissakahvilaan

Myös lomaa edeltävänä viikkona karkasin yhdeksi päiväksi ylityövapaille. Vähän kuin lomaa harjoittelemaan. Tällä kerralla suuntasimme kahden ystävän kanssa kohti Tallinnaa. Mitään suunnitelmia tai päämäärää meillä ei etukäteen ollut mielessä. Vaan kuinka sitten kävikään? Kolmen kissanaisen kohteeksi muodostui Tallinnan kissakahvila.

Tässä matkanvarrella olen kuullut kahvilasta sekä hyvää että huonoa. Omin silmin todettuna, lyhyen vierailun aikana ei pahaa sanottavaa kissojen kohtelusta tai olosuhteista löytynyt. Siellä leikittiin ja torkuttiin kovin kissamaiseen tyyliin. Hieman kuvioita sekoitti edellispäivänä kahvilaan tullut Cornish Rex, mutta keltavalkoisen pomon käsittelyssä uusi tulokaskin varmasti rauhoittuu kun oma paikka on tullut selväksi.

Muutaman miinuspisteenkin kahvila saa. Listalla oli vaikka mitä, mutta tilatut annokset eivä vastanneet aina pöytään tulleita annoksia. Pikkupurtava muuttui isoksi ruuaksi. Niin, ja tikkareita en tuolta mukaani ostaisi. Ne on jo esimaisteltuja.

Kun kissakahvilan annokset olivat niin isoja ja vanhan kaupungin torilla nautittu mansikkamargarita täytti vatsaa edelleen, ei paluumatkalla laivan ravintolassa minuun mahtunut enää mitään muuta kuin jäätelöannos ja runsaasti kivennäisvettä. Jäätelö oli maistuvaa, mutta jäätelötöttöröt nahistuneita, kuten myös ystäväni tilaamat nachot. Lienee helle tehnyt tepposet niillekin.

5 kommenttia:

 1. Purnauskis on ihan kiva 😊 Ai tikkarit oli esimaisteltuja 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis.. Piti sanomani Nurri :D Molemmat on kyllä kivoja omalla tavallaan :)

   Poista
  2. Molemmat ovat kivoja, ehdottomasti.

   Poista
 2. VOOOOOIII! Edellinen kisuille mutta myös lettukääröille. Herkullisen näköistä safkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan herkullisia, letut ehkä vähän liian paksuja minun makuuni.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.