lauantai 11. elokuuta 2018

Shoppailua

Turistipäivänä

Kunnon turistipäivä, vaikkakin vain omassa synnyinkaupungissa, pitää toki sisällään myös hieman shoppailua. Maltillisesti tosi.

Uusi tuttavuus vanhassa kaupungissa oli Ometta. Siellä oli vaikka ja mitä kivaa. Erityisesti ilahdutti löytää täältä myös Sass&Bellen tuotteita. Ja niistä löytyikin sellainen pakko saada -tuote. Kunnollisen kokoinen muki. Sopivalla tekstillä.Paljon muutakin mukavaa (ja kissa-aiheista myös) olisin sieltä löytänyt, mutta tällä kerralla onnistuin pitämään kukkaronnyörit tiukoilla. Joskus aikanaan olin jopa sitä mieltä, että en tarvitse ensimmäistäkään kissaesinettä, koska minulla on kissoja, mutta sittemmin mieli on kummasti muuttunut. Koruja katselin jo Omettassa. mutta mutta...

En tarvitse uusia koruja. Onnistuneesti olen niitä vältellyt, kunnes löysin tieni vanhaan Simolinin taloon ja siellä sijaitsevaan Ecomaniaan. Sieltä mukaan tarttui sekä kaulakoru, että korvakorut. Kaulakorussa komeilee Hercule Poirot ja korvakoruissa Porvoo.Vanhan kaupungin kauppiaat olivat huomioineet koirat hienolla tavalla ja kauppojen edustalta löytyi vesikippoja.
Uusi kiva second hand shop. 

Jokiå Design kauppaan olen yrittänyt nyt mennä useamman kerran Porvoon vierailullani, mutta ei onnistanut tälläkään kerralla. Kauppa oli kiinni. Se vähän harmitti. Lompakko tosi kiitti, koska täältäkin on löytynyt mukavia koruja. Joita en siis tarvitse uusia. En yhtään.
Jääkahvit nautimme Paahtimon terassilla. Mukava päivä, kuten aina ystäväni seurassa.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella kivalta päivältä! Voi, noita koruja et todellakaan voinut jättää kauppaan. Etkä mukiakaan, sehän on kuin tehty sinulle :-D Ja oi, miten kaunis sohvatyyny Ometan ikkunasta pilkistääkään, taivaallisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä? Onko se tuo turkoosisävyinen?

   Poista
  2. No just se missä on monia turkoosin sävyjä. Ihanat värit ja ihana kuvio.

   Poista
 2. Ystävän kanssa vietetty päivä on aina mukava..:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa viettää turistipäivää omassa kotikaupungissa. Se kuuluu lomaan ja kesään.

  VastaaPoista
 4. Ai kato, en mäkään hankkinut kissaesineitä aiemmin. Kaverit niitä joskus toi. Mutta nyt näin kissapiireissä pyöriessä, joo, tulee joskus hankittua. Ja sitten niitä kertyy kertyy kertyy, tiiät.

  Ihania koruja kyllä. Vaikea torjua moisia.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.