Leppoisaa
Ennen juhannusta tein kaksi päivää töitä kotoa. Alunperin uuden keittolevyn/uunin piti tulla jo keskiviikkona, toimitus siirtyi kuitenkin torstaille. Hieman jännitti josko olisin juhannuksen pelkän mikron varassa. Onneksi ei käynyt niin, kun lauantaille oli tulossa ystävä kyläilemään.
Kaksi päivää kotitoimistolla ja yksi ylimääräinen vapaapäivä ovat tuntuneet varsin pitkiltä ja olo on levollinen vaikka juhannusta on vietetty kolmessa eri osoitteessa, neljässä, jos torstai-iltakin lasketaan mukaan.
Uuni sai tulikasteensa lauantaina, kun tein lounasta. Turkkilaista ruokaa nimeltä Imaami pyörtyi. Tätä olen saanut ensimmäisen kerran Paulalla ja täytyy sanoa, että Paulan versio oli mielestäni maukkaampi. Täytyy siis vielä harjoitella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ennen talven tuloa
Eläinten hautausmaalla Olen tiennyt missä se on, mutta en ole koskaan siellä vieraillut. Tänään hain ystävän matkaan ja kävimme yhdessä, kol...
-
Varpaat jäässä Auringon pilkahdukset tuovat lupauksen keväästä, mutta se on huijausta yhtä kaikki. Nyt on talvi, voiko sanoa, että jopa syd...
-
Kuvamuistoja Äiti sai marraskuussa diagnoosin: altzheimer. Se ei tullut yllätyksenä. Lääkitys tuntuu piristävän mieltä. Joulupöydässä eniten...
-
ja kesäloma Tämän kesän projekteja ovat olleet kissatarha ja parveke. Kissatarha toteutui jo alkukesästä ja eilen kohentui parveke. Aikamo...
Ruoka kyllä kuulostaa herkulta! Mutta ehkä Paulan turkkilaiset matot auttavat ruuan oikeaoppisessa valmistumisessa.
VastaaPoistaUusi uunisi on ainakin kaunis!
Ennen tuossa oli valkoinen uuni, mutta tämä teräksinen näyttää kyllä minun silmääni paremmalta.
PoistaOnpa erikoinen nimi ruoalla! Pakko oli kurkata linkkiin ja maukkaalta vaikuttaa.
VastaaPoistaEikö? Joku tarina kertoo, että imaami itki kun kuuli kuinka paljon öljyä ruokaan oli käytetty.
PoistaKun kerran tarjosin ruokaa Koskella sinulle ja parille muulle, en ollut harjoitellut, ja imaamit onnistuivat ihan nappiin. Siitä innostuneena valmistin samaa ruokaa juhannusherkuksi, ja kuinka ollakaan, imaamit olivat kuin sitkeää kengänpohjaa. Tulkitsin, että tuli liian vähän öljyä. Seuraavalla kerralla harjoittelin tosissani ja lorautin oliiviöljyä ihan kunnolla. Lopputulos liian öljyistä. On aika vaikea ruoka valmistaa, vai sanotaanko nykyään haastava.
VastaaPoistaNe mitä maistoin Koskella olivat täydelliset! Minä olisin voinut käyttää enemmän mausteita (vaikka ohjeiden mukaan teinkin)
PoistaKuule, hyviä olivat kun kerta syödyksi tuli! Olin kuullut safkan nimen ja muistinkin se, koska se on niin erikoinen, mutta en ollut koskaan kurkkinut reseptiä. Lempparini munakoiso oli ihana ylläri!
PoistaUusi uuni näyttää kyllä upealta - ja ruuan nimi vallan eksoottiselta;)
VastaaPoistaRuoka oli maukasta ja nimellä tarina (kts aikaisempaa vastaustani)
PoistaKyllä nyt kelpaa kokkailla..:)
VastaaPoistaKyllä!
Poista