maanantai 24. kesäkuuta 2019

Täydellinen malli

Lähes täydellinen kuva

Minusta olisi kiva valokuvata ihmisiä. Valitettavasti vaan ihmisistä se ei yleensä ole kivaa.

Kirsikanpuiden kukkiessa, Roihuvuoren puistossa käydessäni, nappasin salaa ehkä parhaimman ottamani kuvan ikinä. Ainoa häiritsevä seikka kuvassa on sen oikeassa alareunassa oleva verkko, joka suojaa kirsikkapuun runkoa jäniksiltä. Joku varmasti häivyttäisi sen kuvasta kädenkäänteessä, mutta minähän en osaa kuvia käsitellä (paitsi instassa missä osaan laittaa valoa ja värejä).


Pitkään mietin julkaisisinko tätä kuvaa lainkaan, mutta sitten ajattelin, että kuva on kuitenkin julkisella paikalla otettu, eikä siinä näy henkilön kasvoja. Ja mikäli henkilö tai hänen tuttunsa kuvan sattuisi täällä näkemään (pidän epätodennäköisenä), niin voisin lähettää kuvan henkilölle tämän kuvan alkuperäisenä. Siis mikäli hän niin haluaisi.

17 kommenttia:

 1. No on kyllä aivan hurmaava kuva!

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva! Olemme samoilla linjoilla (taidoilla) kuvien käsittelyssä; vain instassa osaan lisätä kirkkautta ja lämpöä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saattaisin jopa ehkä ostat joillain versioilla jotain tehdäkin, jos huvittaisi.

   Poista
 3. Snapseed on hyvä sovellus jos puhelimella haluaa nopeasti kuvia korjailla. Siitä löytyy myös toiminto pienten virheiden poistamiseen, tosin tuo verkko ehkä vähän liian iso, saattaa mennä sekavaksi.
  Ihanaa kesäkuun loppua!

  VastaaPoista
 4. Totta, ihan täydellinen kuva. Mutta on niitä nähty ennenkin, ainakin minun kissoistani olet napannut täydellisiä otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Ruskan kuva Koskelta ehkä niistä parhaiten mielessä.

   Poista
 5. Ilman verkkoa saattaisi olla liiankin ihana! Mua ei tuo verkko haittaa. Pieni roso tuollaisessa romantiikan kasaumassa on ihan hyvä :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.