torstai 11. heinäkuuta 2019

Arki ja loma

Loma ja arki

Arki on aikataulutettua, työtä ja arkiaskareita. Se on välillä minuuttiaikatauluja ja usein jatkuvaa suorittamista. Arki on myös mukavaa, jos välillä ymmärtää hengähtää ja tehdä muutakin siinä sivussa. Pitää työtunnit kohtuullisina. Saada aivoilleen lepoa ja muuta ajateltavaa, kerätä kokemuksia ja oppia uutta. 


Koska arki on aika täynnä, pyrin pitämään lomani tyhjänä. Siitä huolimatta olen onnistunut haalimaan myös lomalla itselleni aikatauluja. Erilaista tekemistä kuin arkisin. Tämä on toinen lomaviikkoni ja tuntuu hyvältä. Tuntuu siltä, että loma tuli tarpeeseen ja silti jo nyt harmittelen sen hupenemista. 


Lomani kunniaksi yritin myös tilata itselleni viikonlopuiksi paperilehden. Sellaisen pe - su jakelun, digitilaukseni lisäksi. Yllättäen sellaista ei voinutkaan netissä tehdä ja sain soittaa lehden asiakaspalveluun, asiakaspalveluun johon ei numeroa löytynyt vaan jouduin soittamaan keskuksen kautta. Luulisi, että lisätilaus olisi hyväksi, joten en oikein jaksa ymmärtää miksi se on tehty niin vaikeaksi. Niin tai näin, huomenna pitäisi sitten aamulla muistaa käydä postilaatikolla ennen aamiaista. Noinkohan sitä sellaisen muistaa. 

4 kommenttia:

 1. Kauniit kukkakuvat, olet muistanut hengähtää kameran kera. Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,satunnaisesti onnistun hengähtämään ja jopa hengittämään kunnolla.

   Poista
 2. Lähetkö kattomaan Leijonakuningasta kuun lopulla?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.