torstai 28. marraskuuta 2019

Maanantain ihme ja viikonlopun viihde

Jaksaa, jaksaa

Tämän viikon maanantaina tapahtui ihme, lähdin töistä noin kello 17. Ihan ihmisten aikaan siis. Kävin kissanruokakaupassa, laitoin kotona pyykkikoneen ja astianpesukoneen päälle, leikitin kissoja, järjestelin. Tuntuu kuin vuorokaudessa olisi ollut tuplamäärä tunteja. Tiistaina repsahti, lähdin töistä vasta kello 19 jälkeen, loppuilta kuluikin sitten vain kissoja viihdyttäen. Keskiviikkona vähän venähti, lähdin vähän ennen kuutta ja tänään repäsin kunnolla. Lähdin jo ennen viittä. 

Kyllä se nyt vain niin on, että näinä marraskuun pimeinä päivinä pitäisi oikeasti lähteä töistä ihmisten aikoihin, koska ilmiselvästi tarvitsen enemmän unta. Asiat hidastuvat, uni tulee nopeammin ja sitä tarvitaan enemmän. Epäilen, että tällä saattaa olla jotain tekemistä myös iän kanssa, mutta en tunnusta mitään. 


Viime viikonloppuna minut oli houkuteltu molempinä päivinä Oodin Kino Reginaan katsomaan Anna Ystäväni "elokuvaa". Olin lupautunut matkaan mukaan jo muutamaan kuukautta aikaisemmin ja mitä ilmeisemmin minulta oli mennyt ohi se, että kyseessä oli koko tv-sarja. Onneksi Vihervaaran Anna vei mukanaan ja oli ilo istua elokuvateatterissa ja vain antaa kauniiden maisemien ja tutun tarinan vielä mennessään. Kertakaikkisen onnistunut ja rentouttava rupeama. 

6 kommenttia:

 1. Juu, kyllä unta on saatava näinä pimeinä aikoina enemmän kuin kesällä. Mahdollisimman aikaisin nukkumaan. Mun mieheni menee kamariin jo iltakuuden uutisten jälkeen. Minulla tuppaa venähtämään netin ääressä monta tuntia vielä klo 18 jälkeen. VOI, kun olis kiva nähdä Annan Ystäväni -elokuva. Olen lukenut Anna-kirjat jo nuoruudessani. Tulee mieleen kivoja hetkiä Annan seurassa.

  VastaaPoista
 2. Ooo, Anna-maratooni. Varmaan oli ihanaa ja virkistävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! Namu tässä vieressä lähettää kehräten terveisiä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.