perjantai 31. tammikuuta 2020

Oma maailma

taivaalla

Hankin noin vuosi sitten vastamelukuulokkeet, jotta pystyisin välillä sulkeutumaan omaan maailmaani keskittymistä vaativilla hetkillä. Tai hetkillä, jolloin haluaisin levollisuutta ja omaa rauhaa. Viime viikon* työmatkallani vasta muistin ladata ja pakata kuulokkeeni myös lentomatkaa varten.


Mukaan matkalle latasin BookBeatista muutaman kirjan. Englanninkielisen Agatha Christien iltasaduksi (osaan nämä ulkoa, joten ei niin väliä juonen perusteella missä kohdin nukahdan ja missä jatkan). Ihanaa englantia on aina mukava kuunnella. Lisäksi latasin mukaan Saku Tuomisen kirjan, Aaltoja ja asiattomuuksia Hyppe Salmelta sekä Tunnelmia - Metsässä (Rasmus Broe) eli äänimaailman, joka on suunniteltu luomaan rauhoittavan ympäristön. Erittäin onnistunut kokoelma.

Ei voi kuin suositella kirjan kuuntelemista vastamelukuulokkeilla. Täytyy muistaa seuraavallakin kerralla, sitten kuin sellainen tulee. Ja nytpä muistin juuri, mistä minun piti kotoani etsiä kadonnutta viuhkaa.

*Siis oikeasti kotiuduin vasta eilen ja jo nyt tuntuu kuin matka olisi ollut "viime viikolla"

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä keinolta saada rauhoittua hetkeksi vaikka lentokoneessa omaan privaattimaailmaan. Huh, taitaa olla työpäivät aika täysiä, jos päivä tuntuu viikolta :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä keino! Täysiä ovat olleet, mutta kyllä se tästä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.