tiistai 14. heinäkuuta 2020

Kun yksi asia johtaa toiseen ja siitä eteenpäin

Toinen lomapäivä (tätä jaksoa)

Ensimmäiselle lomapäivälle oli sovittu ystävän kanssa käynti Helsingin Taidelainaamossa. Olin tutustunut töihin etukäteen ja minulla oli suunnitelma. Taidelainaamossa aikani pyörittyäni suunnitelma kariutui ja mukaan tarttuikin toinen työ. Tiesin jo etukäteen, että se aiheuttaa taulujen ja julisteiden muuttoliikkeen. Sitä en kuitenkaan tiennyt, että se sai minut seuraavalle reitille:

 1.  Taulu seinään
 2. TV-tason pikkulaatikot tyhjiksi (ok, tämä oli edessä joka tapauksessa, kun matkaa äidilleni)
 3.  Keittiön yläkaapit
 4.  Keittiön ison kaapin kaksi hyllyä (kolme vielä käymättä läpi) 
Nyt on pussia ja nyssykkää paikat täynnä. Osa tavaroista lähtee ystäville, osa päätynee kierrätyskeskukseen. Ja kaikki vain siksi, kun tänne muutti pieni taulu. Toki myös kuun ja tähtien asennon piti olla kohdallaan. 

Nyt jatkuu raivaustalkoot. Tämä on puhdistavaa ja verrattavissa meditaatioon. Tähän raivaukseenkin minulla on selvä suunnitelma. Saa nähdä kuinka käy. 


4 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä oikea raivausguru. Voisin ottaa oppia susta, mutta en edes tiedä, mistä alkaisin! Muhun ei koskaan iske tuollainen raivausvimma. Uskon kyllä, että se on meditatiivista ja palkitsevaa, siksi toivonkin, että minustakin olisi tuohon. Mutta kun olen hamsteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mieti kuinka on mahdollista, että täällä aina vaan riittää raivattavaa?

   Poista
 2. No, täällä taas muutto sai aikaan aikamoisen mylläyksen....tekee hyvää välillä muuttaa, tuleee samalla raivattua..:)
  Mutta missä kuva taulusta?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.